Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Casillas: “ Πιστεύουμε στην πρόκριση ”

Casillas: “ Πιστεύουμε στην πρόκριση ”

Την Porto θα αντιμετωπίσει η Liverpool στο Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συνεπώς θα βρει απέναντί της έναν θρυλικό τερματοφύλακα, τον Iker Casillas, ο οποίος είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στον περσινό επαναληπτικό του Anfield.

Ο Ισπανός keeper μίλησε σήμερα στα media για τους αγώνες με τη Liverpool, αφού νωρίτερα επιβεβαίωσε πως θα κλείσει την καριέρα του στην Πορτογαλική ομάδα.

Για τα παιχνίδια του Champions League με τους Reds ο Casillas δήλωσε: 

“ Πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτή είναι η σκέψη μας και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτόμασταν κάπως αλλιώς. ”

“ Δεν είναι μια μονομαχία ανάμεσα σε μια μεγάλη και σε μια μικρή ομάδα. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε στην περσινή διοργανώση, όταν μας νίκησαν και μας απέκλεισαν. ” Τόνισε ο Iker Casillas.

“ Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό και για τη Liverpool και για όλες τις ομάδες, που συμμετέχουν στο Champions League και γι’ αυτό πιστεύω πως και οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να σεβαστούν την Porto. Πρέπει να γνωρίζουν, πως διαθέτουμε κορυφαίους παίκτες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. ”

Για το αν αποτελεί προτεραιότητα για την Porto το Champions League: 

“ Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κατακτήσουμε ξανά. Αλλά είμαι σίγουρος, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους αγώνες του Champions League, όταν έρθει η στιγμή. ”

Το Kop είχε χειροκροτήσει την Casillas στον περσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com