Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας αύριο ”

Klopp: “ Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας αύριο ”

Η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Fulham το μεσημέρι της Κυριακής και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στην κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο. Ο Jürgen Klopp παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και μίλησε για τον αντίπαλο και για την ευκαιρία των Reds.

Ο Γερμανός πρώτα μίλησε για τη Fulham και τον αγώνα του πρώτου γύρου (2-0) : 

“ Τώρα έχουν τον Scott στη θέση του προπονητή και νομίζω πως κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται απεγνωσμένα να μείνει στην κατηγορία. Θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, πάρουν αποτελέσματα και να δουν τι θα συμβεί. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Πλέον δεν έχουν το άγχος και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Το ματς του πρώτου γύρου στο Anfield ήταν πολύ δύσκολο. Θα είναι δύσκολο και αύριο και σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως θέλουμε τη νίκη και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αυριανή μας ευκαιρία. ”

Ο Klopp επίσης τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει πλέον την απαραίτητη εμπειρία: 

“ Πλέον διαθέτουμε εμπειρία και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε πρωταθλητισμό. Κάθε χρονιά, εκτός από μια που βρίσκομαι στην ομάδα έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος μιας διοργανώσης. Έχουμε φτάσει στον τελικό του Champions και του Europa League και φέτος είμαστε ακόμα μέσα σε δύο διοργανώσεις. ”

“ Απλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για προπονήσεις. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την κάθε στιγμή για ξεκούραση. ”

Η Liverpool αύριο αντιμετωπίζει τη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com