Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκάλυψε τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ο Klopp

Αποκάλυψε τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ο Klopp

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν (2018-19) να μπαίνει τώρα στην τελική ευθεία, ωστόσο οι περισσότερες ομάδες γνωρίζουν ήδη ποια είναι τα μεταγραφικά τους πλάνα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και οι προπονητές έχουν παίκτες στη λίστα τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Liverpool και τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός coach μίλησε στη Liverpool Echo και αποκάλυψε ποια είναι τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας για το καλοκαίρι και μάλιστα θα είναι διαφορετικά από το περσινό καλοκαίρι, καθώς οι Reds δεν αναμένεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για μεταγραφές.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα χρειαστεί να ξοδέψει η Liverpool και το φετινό καλοκαίρι πολλά χρήματα: 

“ Όχι, σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψουμε τόσα πολλά χρήματα. Δεν θέλω να σας πω τι ακριβώς θα κάνουμε το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει ανάγκη στην ομάδα να ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Ο καλύτερος τρόπος, για να φτιάξεις μια καλή ομάδα είναι να έχεις ένα κορμό παικτών και να προσπαθείς να τους βελτιώνεις. Να εξελιχθούν όλοι μαζί και να παραμείνουν για κάποια χρόνια στην ομάδα. ”

“ Αυτό το πρόβλημα το είχε η Liverpool την περασμένη δεκαέτια. Είχε μια καλή ομάδα και την επόμενη σεζόν έπρεπε να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και φέτος. ”

Για το αν έχουν περιθώρια βελτίωσης οι παίκτες του ρόστερ ο Klopp είπε: 

“ Ναι, έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω πως τα βήματα προόδου είναι ξεκάθαρα, όμως μπορούν να συνεχιστούν. ”

Δεν θα ξοδέψει και φέτος πολλά χρήματα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com