Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Bayern

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Bayern

Η Liverpool πέτυχε μια τεράστια πρόκριση εις βάρος της Bayern Munich το βράδυ της Τετάρτης και ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Klopp μίλησε για την εμφάνιση της Liverpool: 

“ Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση μας. Η εμφάνιση όλων των παικτών. Έπρεπε να κάνουμε μια αλλαγή πολύ νωρίς και όμως καταφέραμε και παίξαμε ποδόσφαιρο. Σκοράραμε ένα καταπληκτικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε ένα και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Έμεινα ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονό μας. ”

“ Ήμουν χαρούμενος γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο. Παίξαμε ώριμο ποδόσφαιρο. Δείξαμε πολύ δυνατοί και αμυνθήκαμε πολύ καλά. ”

Τον Virgil van Dijk: 

“ Ήταν εξαιρετικός. Τι άλλο μπορώ να πω για εκείνον; Μπορώ να γράψω μέχρι και βιβλίο για τις ικανότητές του. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης και το γνωρίζει αυτό. Είναι πολύ δυνατός, νέος, πολύ γρήγορος και πάρα πολύ ώριμος. Μπορεί να παίξει και ακόμα καλύτερα και το ξέρει και ο ίδιος. Είναι απλά φανταστικός. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για το αν η Liverpool φτάνει στον στόχο της: 

“ Πλέον μπορούμε να πούμε πως επιστρέφουμε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδόσφαιρο. Η Liverpool είναι ένα υπέροχο club και εκεί της αξίζει να βρίσκεται. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. ”

“ Είναι κάποιες έδρες στον κόσμο, όπου όποια ομάδα και να έρθει δεν έχει σίγουρη τη νίκη. Αν έρθει εδώ η Barcelona, η Manchester City ή η Real Madrid δεν περιμένουν να κερδίσουν και γι’ αυτό θεωρείται μια δύσκολη έδρα. Εμείς όμως καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε και πολλά να αλλάξουμε ακόμη, αλλά έχουμε επιστρέψει και μου αρέσει αυτό. ”

Τον Sadio Mane και τα δύο του γκολ: 

“ Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και το γνωρίζει και ο ίδιος. Εγώ όμως δεν μιλάω γι’ αυτά. Να μου το υπενθυμίσετε στο τέλος της σεζόν, τότε θα τραγουδάω το δικό μου τραγούδι για εκείνον, αν είναι ανάγκη! ”

Αν ήθελε να κερδίσει την Bayern, λόγω του παρελθόντος: 

“ Όχι, εγώ δεν λειτουργώ έτσι και δεν σκέφτομαι έτσι. Εγώ ήθελα να νικήσω για τη Liverpool και όχι, για να κερδίσω την Bayern. Ας απολαύσουμε τη νίκη μας. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Χάρηκε τη νίκη της ομάδας του ο Klopp!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com