Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: “ Να βελτιωθούμε και να προκριθούμε ”

Virgil van Dijk: “ Να βελτιωθούμε και να προκριθούμε ”

O Virgil van Dijk, πάντα ήρεμος και με αυτοπεποίθηση.

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για τη δεύτερη σύγκρουση της Liverpool με την Bayern Munich και ο ηγέτης της άμυνας των Reds, Virgil van Dijk εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα, για να πάρει την πρόκριση μέσα στο σπίτι των Βαυαρών.

Ο Ολλανδός διεθνής δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς, λόγω τιμωρίας, όμως στο δεύτερο  είναι κανονικά διαθέσιμος και θα επανέλθει στην ενδεκάδα.

Για τον αυριανό επαναληπτικό κόντρα στην Bayern ο Virgil van Dijk δήλωσε: 

“ Θα είναι ένας πολύ συναρπαστικός αγώνας. Έπαιξαν πολύ καλά στο Anfield και έδειξαν πως είναι αρκετά σταθεροί στην άμυνα. Τρέφουν σεβασμό για εμάς και αυτό φάνηκε. Πιστεύω πως άλλαξαν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους στο πρώτο παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη μάχη αύριο το βράδυ. Θα μας πιέσουν αρκετά στην αρχή. ” Είπε αρχικά ο van Dijk.

“ Θα είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε πάει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν κάναμε καλά παιχνίδια στον όμιλο, αλλά περάσαμε στην επόμενη φάση, που ήταν ο στόχος μας. ”

“ Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά. ”

Για τη νίκη επί της Burnley: 

“ Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. ”

“ Υπήρχε όμως αρκετός χρόνος ακόμα και γνωρίζαμε πως θα βρούμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βρήκαμε την ισοφαρίση λίγα λεπτά μετά το γκολ τους και αυτό μας έδωσε μεγάλη ώθηση, για να καταφέρουμε τελικά να γυρίσουμε το παιχνίδι. ”

Ο van Dijk στη νίκη με 4-2 κόντρα στη Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com