Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Προσπαθούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα και το UCL ”

Salah: “ Προσπαθούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα και το UCL ”

Η Liverpool ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση του Uefa Champions League αύριο το βράδυ και ο Mohamed Salah μίλησε για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το μεγάλο του όνειρο, το οποίο όμως είναι πρόθυμος να θυσιάσει, για να κατακτήσει η ομάδα την Premier League.

Για το Champions League και την Premier League ο Αιγύπτιος ανέφερε: 

“ Θα είμαι ειλικρινής η πιο σπουδαία διοργάνωση για εμένα είναι το Champions League. Αλλά το όνειρο του συλλόγου και της πόλης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.” Δήλωσε ο Mo Salah.

“ Οπότε είμαι πρόθυμος να θυσιάσω το δικό μου όνειρο, για να εκπληρώσω το δικό τους. Βέβεια, θα ήταν τέλειο, αν καταφέρναμε να κερδίσουμε και τα τρόπαια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Για τη συνέχεια: 

“ Ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρός και έχουμε πολλά δύσκολα και παιχνίδια να παίξουμε ως το τέλος. Αυτό που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να κερδίζουμε τα δικά μας παιχνίδια και να περιμένουμε μια γκέλα τους, ώστε να κατακτήσουμε εμείς το πρωτάθλημα. ” Πρόσθεσε ο Φαραώ.

Για τον εαυτό του δήλωσε: 

“ Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στον στόχο. Ναι, υπάρχει πίεση αλλά έχω δυνατή προσωπικότητα και μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα έχουμε κάνει. Εγώ είμαι έτοιμος για όλα. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει με τον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com