Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση ”

Klopp: “ Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση ”

Μια ημέρα έμεινε για τον μεγάλο επαναληπτικό της Liverpool με την Bayern Munich για τον γύρο των 16 του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp μίλησε για την αναμέτρηση στον επίσημο site της ομάδας λίγες ώρες πριν παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Οι Reds είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στην Allianz Arena και ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα, για να την πάρει και να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

“ Πρώτα πρέπει να μάθουμε πόσοι και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι για τον αγώνα. Θα είναι ένα φοβερό παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όταν παίξαμε εδώ (Anfield) είπα ότι το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα και θα γίνεται καλύτερο μέρα με τη μέρα για εμάς και χειρότερο για την Bayern. Τώρα εκείνοι θα πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές και εμείς θα πάμε στο Μόναχο, για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.”

“ Πάντως η Bayern βρίσκεται σε μια αρκετά καλή φάση. Πέτυχε μια μεγάλη νίκη το Σάββατο με 6-0 και τώρα βρίσκονται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα, για να περάσουμε στα προημιτελικά. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Τα πάντα για την πρόκριση στο Μόναχο θα κάνει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com