Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: “ Έχω πολλά να βελτιώσω ”

Virgil van Dijk: “ Έχω πολλά να βελτιώσω ”

Ο Virgil van Dijk θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Robert Lewandowski, πιθανότατα φορώντας αυτή τη φανέλα.

Παίκτης του μήνα για τη Liverpool ανακηρύχθηκε ο Virgil van Dijk για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν και έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά την παραλαβή του βραβείου του.

Ο Ολλανδός δήλωσε χαρούμενος για το νέο του βραβείο, αλλά όχι ικανοποιημένος με τον Φεβρουάριο της ομάδας. Επίσης, τόνισε πως έχει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του να βελτιώσει και σκοπεύει να το κάνει.

Για το βραβείο του ο Virgil είπε: 

“ Οι οπαδοί με στηρίζουν από την αρχή και αυτό είναι πολύ σπουδαίο και ξεχωριστό, αλλά τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου. Δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις χωρίς εκείνους. ” Δήλωσε ο Virgil van Dijk.

Για τον Φεβρουάριο: 

“ Ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, αλλά κρατήσαμε πολλά clean sheets και μείναμε όλοι ενωμένοι ως ομάδα. Ήμασταν κάπως άτυχοι επιθετικά. ”

Για το κυνήγι του τίτλου: 

“ Δεν είναι μία εύκολη σεζόν για κανέναν από εμάς. Όμως εμείς το απολαμβάνουμε, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια φέτος και αισθανόμαστε καλά. Έχουμε ως αντίπαλο την Manchester City, μια εξαιρετική ομάδα. ”

Για τον εαυτό του και τα δύο του γκολ κόντρα στη Watford ο van Dijk δήλωσε: 

“ Τα γκολ αποτελούν ένας μπόνους για εμένα. Είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα στο Anfield. Ήταν το πρώτο μου γκολ κόντρα στην Everton. ”

“ Ήταν όμορφο που σκόραρα δύο γκολ. Δουλεύω πάνω σε αυτό και θέλω να σκοράρω περισσότερο. Έχω πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. ”

Θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται ο van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com