Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιοι παίκτες του μήνα Mane και Van Dijk!

Υποψήφιοι παίκτες του μήνα Mane και Van Dijk!

Άλλος ένας μήνας και άλλες δύο υποφηφιότητες για τους παίκτες της Liverpool για βραβεία του μήνα. Υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαριστή του μήνα της Premier League είναι οι Virgil Van Dijk και Sadio Mane.

Μπορεί ο Φεβρουάριος να μην ήταν ο καλύτερος μήνας για τους Reds, διότι υπήρξαν μερικές απώλειες όμως και πάλι οι παίκτες της ξεχώρισαν. Ο Sadio Mane σκόραρε 4 φορές σε 4 ματς και δικαιώς βρίσκεται υποψηφίος. Ο Σενεγαλέζος σκόραρε στην ισοπαλία με την West Ham, στη νίκη με 3-0 επί της Bournemouth και σημειώσε 2 τέρματα στον προχθεσινό αγώνα με την Watford.

Γκολ και cleen sheets είχε ο Virgil Van Dijk τον Φεβρουάριο! Ο Ολλανδός στόπερ βοήθησε τους Reds να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους 3 φορές στα 4 παιχνίδια του περασμένου μήνα και έβαλε το κεράσακι στην τούρτα με τα 2 του γκολ στο παιχνίδι της Τετάρτης με τους Hornets.

Βέβαια, οι δύο παίκτες των Reds έχουν ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς επίσης υποψήφιοι είναι οι Sergio Aguero (Manchester City), Ashley Barnes (Burnley), Sean Longstaff (Newcastle), Paul Pogba (Manchester United), Luke Shaw (Manchester United) και Wilfried Zaha (Crystal Palace).

Μπορείτε να ψηφίσετε ή τον Mane ή τον Virgil Van Dijk με ένα κλικ εδώ.

Όχι ένα αλλά δύο γκολ σκόραρε κόντρα στην Watford ο Van Dijk!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com