Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Mane για τα γκολ του και τη νίκη επί της Watford

Οι δηλώσεις του Mane για τα γκολ του και τη νίκη επί της Watford

Μαγική ήταν η Liverpool στον χθεσινό αγώνα με την Watford, φανταστικός ήταν ο Sadio Mane, ο οποίος ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα μέσα σε 11 λεπτά με τα δύο του γκολ. Το ένα πιο όμορφο από το άλλο και ο Σεναγελέζος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τα δύο του τέρματα και για την χθεσινή νίκη της ομάδας.

Για τα γκολ του ο Mane είπε: 

“ Ο Trent έκανε μια πολύ θέση, ήμουν στην περιοχή και ήμουν τυχερός και κατάφερα να σκοράρω. Το δεύτερο ήταν ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχω σκοράρει στην καριέρα μου. ”

“ Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη μας και οι 3 πόντοι που κερδίσαμε. Χθες ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα ως κεντρικός επιθετικός. Πάντα έλεγα πως είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα και θα αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής. ”

Για την εμφάνιση των Reds: 

“ Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Κινηθήκαμε γρήγορα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά και στο τέλος σκοράραμε 5 γκολ. Αξίζαμε την νίκη. ”

“ Η ομάδα ήταν φανταστική χθες και όλοι έπαιξαν καλά. Αυτό ήταν το κλειδί για την νίκη μας. ”

Για το debry του Merseyside την Κυριακή: 

“ Το χθεσινό αποτέλεσμα μας έδωσε ψυχολογία ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Γνωρίζουμε πως οι αγώνες με την Everton ποτέ δεν είναι εύκολοι. Είμαστε όμως μια καλή ομάδα και ξέρουμε από τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε εκεί και θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. ”

Τρομερός και χθες ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com