Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Θέλω να με θυμούνται ως θρύλο οι οπαδοί ”

Van Dijk: “ Θέλω να με θυμούνται ως θρύλο οι οπαδοί ”

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των Reds, Virgil Van Dijk και αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο ήρθε στο Anfield και επίσης είπε το αυτόνοητο: Θέλει να γίνει ένας από τους θρύλους της ομάδας!

Για το πως ήρθε στη Liverpool ο Virgil είπε: 

“ Στα τέλη του Αυγούστου του 2017 έβαλα το κεφάλι κάτω και σκέφτηκα ότι η μόνη λύση είναι να παίξω για την Southampton. Τα έδωσα όλα για την ομάδα και ήμουν χαρούμενος, γιατί είχα επιστρέψει μετά από 8 μήνες, λόγω τραυματισμού. ”

“ Όταν έγιναν όλα αυτά το καλοκαίρι του 2017, πολύς κόσμος με αμφισβήτησε. Εγώ όμως δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και δούλεψα σκληρά στα παιχνίδια και στις προπονήσεις. Τελικά, τον Δεκέμβρη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν πως υπήρξε συμφωνία με τη Liverpool. Μπορούσα πλέον να μιλήσω με την ομάδα. Ήμουν.  πολύ χαρούμενος εκείνη τη στιγμή. ” Δήλωσε ο Virgil Van Dijk.

“ Είχα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League του 2017 ανάμεσα σε Real Madrid και Juventus και πολλοί οπαδοί της Liverpool ήρθαν και μου είπαν να υπογράψω στην ομάδα, όταν με είδαν στο γήπεδο. ”

Για το πως θέλει να τον θυμούνται οι οπαδοί των Reds: 

“ Θέλω να με θυμούνται ως έναν θρύλο της Liverpool. Θέλω να καταφέρω πολλά πράγματα με την ομάδα. Έχουμε ένα φανταστικό ρόστερ και μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Διαθέτουμε ό,τι χρειάζεται. ”

“ Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι, που παρακολούθησα ως παίκτης της ομάδας. Με την Leicester τον Δεκέμβρη του 2017. Ήμουν στα επίσημα και συνάντησα πολλούς θρύλους της ομάδας. Πολλοί σπουδαίοι παίκτες έχουν αγωνιστεί γι’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. ”

“ Όταν παίζεις στη Liverpool , είσαι αυτόματα και μέλος μιας οικογένειας. Γι’ αυτό ήθελα να έρθω στην ομάδα. ”

Τα είπε όλα ο Virgil Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com