Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kovac: “ Έκανε τον τραυματία ο Javi Martinez ”

Kovac: “ Έκανε τον τραυματία ο Javi Martinez ”

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Liverpool με την Bayern Munich το βράδυ της Τρίτης και οι παίκτες της Γερμανικής ομάδας στα τελευταία λέπτα έκαναν τα πάντα, για να κρατήσουν το 0 στην άμυνα και να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα από το Anfield, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Niko Kovac.

Ο Κροάτης τεχνικός παραδέχθηκε μέσω δηλώσεών του στο Γερμανικό Sky Sports, πως ο κεντρικός μέσος της ομάδας του, Javi Martinez έκανε τον τραυματία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στην προσπάθεια του να κερδίσει χρόνο και πολύτιμες ανάσες για τους Βαυαρούς.

“ Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στα τελευταία λεπτά σε τέτοια παιχνίδια. Στο τέλος, θέλαμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο και γι’ αυτό ο Javi Martinez έκανε τον τραυματία. Πάντως, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και έτρεξε πολύ, οπότε θα μπορούσε όντως να είχε μια κράμπα. Δεν είχε όμως. ”

“ Είχαμε επίσης και τον Kingsley Coman, ο οποίος αντιμετώπισε μια κράμπα. Εκείνος όμως όντως είχε πρόβλημα. Θα μπορούσε να το έκανε και αυτός, για να κερδίσει χρόνο. Δεν το έκανε γι’ αυτό τον λόγο όμως. Πρέπει να κερδίζουμε χρόνο και ηρεμία απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Έχουν μεγάλη εμπειρία και το γνωρίζουμε αυτό. ”

Οι δύο θα συγκρουστούν ξανά στην ρεβάνς του Μονάχου στις 13 Μαρτίου.

Να κερδίσει χρόνο ήθελε ο Javi Martinez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com