Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήθελε να αγοράσει τον Sancho ο Klopp!

Ήθελε να αγοράσει τον Sancho ο Klopp!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου είναι ο Άγγλος εξτρέμ της Borussia Dortmund, Jadon Sancho και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων.

Ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp είχε καταλάβει εδώ και 2 χρόνια το μεγάλο ταλέντο του 18χρονου άσου και όπως δήλωσε, ήθελε να τον αγοράσει από την Manchester City και να τον φέρει στο Anfield, όμως ήταν κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί, όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τον Jadon Sancho και είπε τα εξής: 

“ Το να αγοράζουμε Άγγλους παίκτες είναι μια καλή ιδέα. Δεν είχαμε καμία ελπίδα να αγοράσουμε τον Sancho όμως. Δεν είμαστε τυφλοί. Τον είδαμε και μας άρεσε, αλλά δεν μπορέσαμε να τον έχουμε. ”

“ Ο λόγος είναι απλός. Οι Αγγλικές ομάδες δεν πουλάνε παίκτες σε ομάδες από την Αγγλία. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει. Τουλάχιστον πηγαίνουν στο Γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι αρκετά καλό. ”

Ο Klopp μίλησε και για την κατάσταση του Γερμανικού ποδοσφαίρου: 

“ Δεν νομίζω ότι το Γερμανικό ποδόσφαιρο περνάει μια άσχημη φάση και ούτε βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. ”

“ Πριν από 6 ή 7 χρόνια απλά είχε ορισμένα μεγάλα ταλέντα. Όπως ο Reus, ο Gotze, ο Muller, ο Hummels. Ήταν μια γενιά με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έγιναν παγκόσμιοι πρωταθλητές στην πορεία. Τώρα η Αγγλία δείχνει να έχει λαμπρό μέλλον. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον αγώνα της Tottenham με την Dortmund: 

“ Τον είδα τον αγώνα. Ήταν αρκετά ανοιχτός στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν και οι δύο σημαντικές απουσίες. Ίσως ο Reus να είναι λίγο πιο σημαντική απουσία για την Dortmund από ότι οι Kane και Dele για την Tottenham. ”

“ Η Dortmund ηττήθηκε με 3-0, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα παίξουν στην Γερμανία και όλα θα είναι διαφορετικά. ”

Δεν ήταν εφικτή η αγορά του Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com