Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kovac: “ Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση η Liverpool ”

Kovac: “ Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση η Liverpool ”

Μετά τον Jürgen Klopp συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα παραχώρησε και ο προπονητής της Bayern Munich, Niko Kovac και εξήγησε πόσο δύσκολη ήταν η κλήρωση της ομάδας του με τη Liverpool.

Για την κλήρωση: 

“ Παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση. Εννόειται πως και οι υπόλοιπες κληρώσεις θα ήταν δύσκολες, αλλά το αυριανό παιχνίδι και εκείνο του Μονάχου έχουν μια ιδιαίτερη δυσκολία και θα κρίνουν πολλά. ” Δήλωσε ο Kovac.

Για τη Liverpool: 

“ Η Liverpool τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αρκεί κάποιος να δει πόσο καλά τα πήγαν στο Champions League πέρυσι και πόσο καλά πηγαίνουν στην Premier League. Έτσι καταλαβαίνει κανείς, γιατί ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση για εμάς. ”

Για το αν υπάρχει φαβορί: 

“ Δεν ξέρω αν υπάρχει φαβορί ή όχι. Η Liverpool μας σέβεται και εμείς σεβόμαστε τη Liverpool. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. ”

“ Στην Bundesliga έχουμε αντιμετωπίσει δύο ομάδες με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Την Dortmund και την Leverkusen, οπότε γνωρίζουμε πως να παίξουμε. Η Liverpool όμως έχει μεγαλύτερη ποιότητα. ”

Για τον σημερινό αγώνα: 

“ Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Έχουμε λύσεις και θα τις χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την πορεία του αγώνα. ”

“ Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε ένα 0-0. Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. ”

Ο προπονητής της Bayern, Niko Kovac.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com