Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bayern Munich (preview)

Liverpool – Bayern Munich (preview)

Ώρα Champions League και ώρα να κάνει η Liverpool το πρώτο βήμα πρόκρισης στους 8 της διοργάνωσης, εφόσον αύριο (19/2) στις 22:00 ώρα Ελλάδος υποδέχεται στο Anfield την Bayern Munich.

Η Liverpool θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση και ο κόσμος της αναμένεται βα γεμίσει το Anfield και θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πάρει άλλη μια σπουδαία νίκη.

Οι Reds έχουν πολλά αγωνιστικά πρόβληματα και θα παρατάχθουν με ενδεκάδα ανάγκης, καθώς ο Dejan Lovren είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Virgil Van Dijk είναι τιμωρημένος και ο Bobby Firmino είναι άρρωστος και δεν προπονήθηκε σήμερα.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει τεθεί εκτός από τον αυριανό αγώνα, αλλά είναι αμφίβολος. Ο Klopp πάντως θα τον περιμένει μέχρι και αύριο και θα πάρει την τελική του απόφαση λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης. Αν δεν τα καταφέρει, πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Daniel Sturridge στην κορυφή της κόκκινης επίθεσης.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Joel Matip και Fabinho, ενώ ο Jordan Henderson θα επανέλθει στην βασική ενδεκάδα και συγκεκριμένα στον χώρο του κέντρου. Mohamed Salah και Sadio Mane θα πάρουν σίγουρα φανέλα βασικού, όπως και οι Andrew Robertson, Gini Wijnaldum, Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker και ένας εκ των James Milner και Naby Keita.

Η αντίπαλος της Liverpool, Bayern Munich τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Champions League και πάνω από Ajax, Benfica και ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημά της βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από την Dortmund.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Bayern Munich του Niko Kovac. Όπως συνέβη και με τους Reds, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και για τους Βαυαρούς, καθώς ο Jerome Boateng έμεινε εκτός αποστολής με στομαχικές διαταραχές και οι βασικοί στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Mats Hummels και Niklas Sule.

Ο Frank Ribery θα μεταβεί μόνος του στο Merseyside και δεν θα ξεκινήσει. Ο Κροάτης τεχνικός θα ξεκινήσει με Coman, Gnabry και Lewandowski στην επίθεση.

Τιμωρημένος είναι ο Thomas Muller, ενώ τραυματίας είναι και ο Arjen Robben. Απών φυσικά θα είναι και ο Tolisso, ο οποίος ταλαιπωρείται από μακροχρόνιο τραυματισμό.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Αγνόει την ήττα στο Anfield η Liverpool εδώ και 19 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
  • Ούτε μια φορά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο Anfield η Bayern.
  • Μόλις μια νίκη έχουν πετύχει κόντρα στους Reds οι Βαυαροί.
  • Η Liverpool είχε αποκλείσει την Bayern στο Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1981 και στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο.
  • Πρώτος σκόρερ στο φετινό Champions League είναι ο Robert Lewandowski με 8 γκολ.
  • Η ομάδα του Niko Kovac έχει δημιουργήσει τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στη διοργάνωση.
Το πρώτο βήμα κάνει αύριο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com