Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Cafu στον Alexander-Arnold!

Η συμβουλή του Cafu στον Alexander-Arnold!

Στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool αναμένεται να επιστρέψει αύριο το βράδυ ο Trent Alexander-Arnold και να αντιμετωπίσει την Bayern Munich στο Anfield στο πρώτο σκέλος του γύρου των 16 του Uefa Champions League.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Milan, Cafu μίλησε αποκλειστικά για τον δεξιό οπισθοφύλακα των Reds, τον εκθείασε και του έδωσε μια προσωπική συμβουλή για την συνέχεια.

“ Για να παίζεις στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας σε μια τόσο μικρή ηλικία, πρέπει να είσαι πολύ καλός. Για να παίζεις στη Liverpool, πρέπει να είσαι πάρα πολύ καλός παίκτης. ” Είπε ο Cafu.

“ Χρειάζεται όμως χρόνο, για να ωριμάσει και να γίνει σταθερός ως παίκτης. Έχει πολύ ταλέντο για την θέση και το γνωρίζω αυτό. Θα ήθελα να τον συμβουλέψω να δουλεύει σκληρά και πάνω από όλα να είναι συγκεντρωμένος σε ό,τι και αν κάνει. ” Πρόσθεσε ο Cafu και συνέχισε:

“ Δεν πρέπει ποτέ να σκεφτεί, ότι είναι αρκετά καλός. Να συνεχίσει να δουλεύει όλο και πιο σκληρά και ποτέ να μην σταματήσει. Όταν ήμουν στην ηλικιά του, έπαιζα για την ανδρική ομάδα της Sao Paolo και ήμουν ήδη πατέρας, οπότε είχα πολλές ευθύνες. ”

“ Τα 20 χρόνια είναι μια καλή ηλικία, για να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Αν θες να είσαι ένας απλός ποδοσφαιριστής ή ένας επαγγλεματίας ποδοσφαριστής με μια σπουδαία καριέρα. ”

Ο Cafu μίλησε για τον Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com