Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: “ Ήρθα για τίτλους στη Liverpool ”

Keita: “ Ήρθα για τίτλους στη Liverpool ”

Συνέντευξη στην Γερμανική Bild παραχώρησε ο μέσος της Liverpool, Naby Keita και αναφέρθηκε στην πρώην του ομάδα, RB Leipzig και επίσης μίλησε για τη Liverpool και τους λόγους, που την επέλεξε.

Ο διεθνής παίκτης με την Εθνική Γουινέας έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του τις τελευταίες εβδομάδες και όπως τόνισε, θέλει να κερδίσει τίτλους με τους Reds.

Αρχικά ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του: 

“ Όταν έπαιζα στην Leipzig είχα την συγκέντρωσή μου στην ομάδα. Υπήρξε ενδιαφέρον και από την Bayern και άλλες ομάδες, αλλά εγώ έπελεξα την Αγγλία ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου μετά την Leipzig. ”

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στη Liverpool ο Keita είπε: 

“ Με την Liverpool ζω το όνειρό μου. Μου έχρι δοθεί η ευκαιρία να αγωνίζομαι σε μια εκπληκτική ομάδα και το απολαμβάνω. ”

“ Ήρθα στη Liverpool, για να κερδίσω τίτλους. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην μάχη του τίτλου και βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. ”

“ Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στους οπαδούς στο τέλος της σεζόν. Είτε το πρωτάθλημα είτε το Champions League. ”

Για τον Klopp δήλωσε: 

“ Ο Jürgen Klopp ζει τον αγώνα πολύ πιο έντονα από άλλους προπονητές. Σε εμάς τους παίκτες δίνει μεγάλη ώθηση και ενέργεια με τον τρόπο, που προπονεί την ομάδα. ”

Ο Keita παραχώρησε συνέντευξη στη Bild.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com