Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hyypia: “ Μπορούμε να προκριθούμε, αυτή είναι η αδυναμία της Bayern ”

Hyypia: “ Μπορούμε να προκριθούμε, αυτή είναι η αδυναμία της Bayern ”

Σπάει ρεκόρ ο Sami Hyypia.

Μεγάλη συνέυτεξη στην Liverpool Echo παραχώρησε ο Φινλανδός πρώην κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Sami Hyypia και στο πρώτο της μέρος μίλησε και για την κόντρα των Reds με την Bayern Munich για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Ο παλαίμαχος άσος των Reds τόνισε πως η ομάδα του Klopp μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Βαυαρών και εξήγησε ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία των Πρωταθλητών Γερμανίας.

Για την ομάδα και το Champions League είπε: 

“ Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Champions League και φέτος μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αυτός πρέπει να είναι στόχος της ομάδας. ” Δήλωσε ο Hyypia στην Liverpool Echo.

“ Έχουμε κάνει ορισμένες πολύ ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να παρατήσουμε το Champions League, επειδή τα πηγαίνουμε τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Το Champions League πρέπει να είναι πάντα στόχος. ”

“ Θα είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά η ομάδα πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να προσπαθήσει να κατακτήσει και τα δύο τρόπαια. Το οφείλει στον κόσμο. ”

Για τα παιχνίδια με την Bayern: 

“ Η Bayern δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά παραμένει επικίνδυνη. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια. ”

“ Ο Virgil δεν θα αγωνιστεί, αλλά δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Θα δοθεί ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί και θα τα καταφέρει. ”

“ Γνωρίζω την Bayern πολύ καλά και η αδυναμία της είναι οι αντεπιθέσεις. Δεν αμύνεται καλά όταν δέχεται αντεπίθεση. Πιστεύω θα σκοράρουμε γκολ και στα δύο παιχνίδια. ”

Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα ο Hyypia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com