Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει ξανά εκτός Αγγλίας για προπονήσεις η Liverpool!

Φεύγει ξανά εκτός Αγγλίας για προπονήσεις η Liverpool!

Και ποιος δεν το περίμενε; Ήταν σχεδόν αναμενόμενο και τελικά θα συμβεί, εφόσον η Liverpool έχει ένα καιρό 10 ημερών μέχρι τον αγώνα με την Bayern Munich. Ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί.

Ο προπονητής των Reds επιβεβαίωσε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς με τη Bournemouth, πως η ομάδα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα εκτός Αγγλίας για ένα mini προπονητικό camp, όπως δηλαδή είχε συμβεί και πριν από δύο εβδομάδες, όταν οι Reds προπονήθηκαν για μερικές μέρες στο Dubai.

“ Είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις. ”  Τόνισε ο Γερμανός.

“ Θα κάναμε ακριβώς το ίδιο ακόμη και αν βρισκόμασταν 10 βαθμούς μπροστά.

“ Θα φύγουμε μερικές μέρες, για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε μόνο στις προπονήσεις και να είμαστε όλοι δίπλα στο προπονητικό κέντρο. Δεν θα χρειάζεται να οδηγήσουμε, για να φτάσουμε στην προπόνηση. ”

“ Το κάνουμε, διότι διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο και πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Champions League, ο οποίος είναι στην επόμενη εβδομάδα. ”

Ο προορισμός της ομάδας δεν έχει γνωστός, αλλά αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες, καθώς οι Reds αναμένεται να αναχωρήσουν από το Merseyside αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα κόντρα στα Κεράσια.

Η περιοχή La Manga της Ισπανίας φαντάζει ως πιθανός προορισμός, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην περιοχή της Μούρθια και είναι μια παραθαλάσσια περιοχή.

Ξανά εκτός Αγγλίας για προπονήσεις η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com