Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να δείξουμε πάθος και θέληση για τον τίτλο ”

Klopp: “ Να δείξουμε πάθος και θέληση για τον τίτλο ”

Την ζωή δύσκολη έχει κάνει η Liverpool με τα τελευταία της αποτελέσματα, όμως και πάλι η υπόθεση τίτλος είναι στο χέρι της, αν δείξει το απαραίτητο πάθος την απαραίτητη θέληση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Bournemouth.

Για την μάχη του τίτλου: 

“ Τώρα αποκτάει ενθουσιασμό και ομορφιά η μάχη του τίτλου. Κανείς δεν πίστευε, ότι θα ήμασταν 12 πόντους μπροστά με 3 παιχνίδια να απομένουν. Θα έχουμε τύχη, μόνο αν βελτιωθούμε αρκετά και αρχίσουμε ξανά να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. ”

Για τους οπαδούς της ομάδας: 

“ Στην Γερμανία οι οπαδοί έρχονται από νωρίς στο γήπεδο. Θα ήταν ωραίο αν συμβεί και εδώ αυτό. ”

“ Θα υπάρξουν παιχνίδια, όπου και οι παίκτες και οι οπαδοί πρέπει να κρατήσουν τα άγχος τους και να μην το δείχνουν. Όποιος θέλει να μας βοηθήσει να πετύχουμε θα πρέπει να φωνάζει με όλη του την ψυχή! ”

Για την συνέχεια: 

“ Σε γενικές γραμμές ήμασταν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας κόντρα στη West Ham, αλλά πήραμε μόνο μια ισοπαλία. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να τα δώσουμε όλα στο τέλος της χρονιάς. ”

“ Αν θες να είσαι πρωταθλητής, θα πρέπει να δείξεις θέληση και πάθος για τον τίτλο. Πρέπει να παλέψεις και να περάσεις όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν. ”

“ Δέχτηκα ένα μήνυμα μέσα στην εβδομάδα, το οποίο έλεγε ότι στα τελευταία μας 10 παιχνίδια έχουμε χάσει 7 βαθμούς και η City 12. ”

Ζήτησε ξανά την βοήθεια του Anfield ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com