Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλήρωσε την πρώτη δόση για την νέα Main Stand η Liverpool

Πλήρωσε την πρώτη δόση για την νέα Main Stand η Liverpool

Περίπου 2.5 χρόνια μετά τα εγκαίνια της νέας Main Stand (Σεπτέμβριος 2016) η Liverpool πλήρωσε την πρώτη δόση του δανείου για την κατασκευή της, όπως ανέφερε στη σημερινή της ανακοίνωσε μετα έσοδα της σεζόν 2017-18.

Η FSG είχε πάρει δάνειο ύψους £110 εκατομμυρίων στην Αμερική και πλέον η ομάδα έχει εξοφλήσει πλήρως την πρώτη δόση, ύψους £10 εκατομμυρίων.

Οι Reds υποστήριζαν και συνεχίσουν να υποστήριζουν, πως το συγκεκριμένο δάνειο ήταν ο καλύτερος και ο πιο φθηνός τρόπος, για να κατασκευαστεί η νέα Main Stand.

Πλέον ο σύλλογος χρειάζεται να πληρώσει άλλα £100 εκατομμυρία, αλλά αυτό είναι δεδομένο, πως θα συμβεί στο μέλλον, εφόσον όλοι αγώνες της ομάδας στο Anfield είναι sold out και φέρνουν πολύτιμα έσοδα στα ταμεία.

Ο Andy Hughes, υπεύθυνος του operating της Liverpool μίλησε στη Liverpool Echo για το δάνειο και έδωσε τις εγγυήσεις του: 

“ Έχουμε ακολουθήσει το πλάνο, όπως είχαμε υπολογίσει αρχικά και έχουμε αποπληρώσει ένα μέρος του δανείου για την νέα Main Stand. ”

“ Θα γίνεται εκ νέου συμφωνία κάθε χρόνο με την FSG για το ποσό που θα δίνουμε για την πληρωμή του δανείου. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μπορείτε να δείτε, ότι ο σύλλογος ακολουθεί το αρχικό πλάνο. ”

Για το νέο προπονητικό στο Kirkby και την Anfield Road End δήλωσε: 

“ Δεν έχει καμία σχέση το δανείο με το νέο μας προπονητικό. Δεν θα επηρεαστεί. Επίσης δεν έχουμε κάτι νεότερο και για την Anfield Road End εδώ και περίπου έξι μήνες. Θα εξετάσουμε τις επιλογές μας και θα επενδύσουμε σωστά. ”

Οι εργασίες στο Kirkby συνεχίζονται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com