Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: Η United έχει καλύτερη ομάδα!

Jamie Carragher: Η United έχει καλύτερη ομάδα!

Δριμεία κριτική στον Lovren από Carragher και Souness.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία της Liverpool στο Λονδίνο, ο πρώην παίκτης των Κόκκινων, ήταν αρκετά επικριτικός όσο αφορά την απόδοση της ομάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sky Sports, Monday Night Football, δεν έκρυψε την ανησυχία του ότι η έλλειψη βάθους στην ομάδα του, θα μπορούσε να τους στοιχίσει το Πρωτάθλημα.
«Είπα χθες ότι η Manchester United έχει καλύτερη ομάδα από τη Liverpool, και αρκετοί νόμιζαν ότι ήταν περίεργο να ομολογήσω κάτι τέτοιο από μέρους μου, αλλά αρχίζουμε και βλέπουμε μερικά σημάδια γι αυτό.» είπε ο πρώην θρυλικός παίκτης των Κόκκινων.
«Όσο αφορά την κατάσταση του δεξιού μπακ, ο Klopp έκανε λάθος που άφησε τον Clyne να φύγει. Ξέρω ότι τότε υπήρχαν απλώς ένας δύο τραυματισμοί, αλλά δεν χρειάζεται να τον αφήσεις να φύγει- κράτησε τον εκεί.» συνέχισε.
«Προς το παρόν ο James Milner έχει παίξει δύο φορές ως τώρα σε αυτή τη θέση, και παρακολουθώντας τον δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως τα κατάφερε τόσο καλά στη θέση του αριστερού μπακ. Τώρα δείχνει σαν κάποιος που βρίσκεται εντελώς εκτός θέσης.»
«Ο Keita για τον οποίο πλήρωσε πολλά, δείχνει ‘ήσυχος’ και συνεχίζει να χάνει τη μπάλα. Ο Firmino δεν δείχνει ο εαυτός του και από τον Salah δεν είδαμε τίποτα αυτό το βράδυ.»
«Νομίζω ότι υπάρχει ανησυχία για το επόμενο βήμα προς τα μπρος, όχι από πλευράς πίεσης στην κορυφή, αλλά περισσότερο από το γεγονός ότι όταν εμφανίζονται κάποιοι τραυματισμοί, η Liverpool δεν μοιάζει με τη συμπαγή ομάδα που βλέπαμε πριν από κάποιες εβδομάδες.» ολοκλήρωσε.

Η χθεσινή Liverpool δεν άρεσε καθόλου στον Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com