Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε την επιλογή της ενδεκάδας

Ο Klopp εξήγησε την επιλογή της ενδεκάδας

Με εκπλήξεις αγωνίστηκε χθες η Liverpool στο London Stadium κόντρα στη West Ham και ο λόγος ήταν οι τραυματισμοί που προέκυψαν την τελευταία στιγμή στους Jordan Henderson και Gini Wijnaldum. Ο Klopp επιβεβαίωσε τους τραυματισμούς και εξήγησε την επιλογή της συγκεκριμένης ενδεκάδας.

“ Κυριακή βράδυ προπονηθήκαμε και μετά έπρεπε να κάνουμε τρείς αλλαγές, λόγω των προβληματών που προέκυψαν. Αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Είδατε στις στημένες φάσεις, ότι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και εμείς δυσκολευτήκαμε λίγο. Δεν γκρινιάζω γι’ αυτό, ήταν απλά ένα στοιχείο του παιχνιδιού. Είχα πει ότι θα ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το ματς, τελικά δεν συνέβη για πολλούς λόγους. ”

“ Ο Milly δεν προπονήθηκε το προηγούμενο βράδυ. Ήρθε μόνος του στο Λονδίνο και όχι με την ομάδα, γιατί ήταν άρρωστος. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι και πήραμε έναν βαθμό. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Για τους τραυματισμούς ο Klopp είπε: 

“ Είχαμε και τραυματισμούς και ιώσεις. Ο Milner ήταν άρρωστος και ίσως είναι ακόμα άρρωστος. Ο Virgil ήταν περίπου για 4 μέρες άρρωστος και έχασε 3 ή 4 κιλά με την ασθένειά του. ”

“ Είχαμε δύσκολες συγκυρίες, αλλά τα παιδιά το πάλεψαν. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει και καλύτερα. Περιμέναμε περισσότερα από τους εαυτούς μας. ”

“ Τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. ”

Με ίωση αγωνίστηκε ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com