Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η λίστα της Liverpool για την Premier League

Η λίστα της Liverpool για την Premier League

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, οι ομάδες έκαναν τις μεταγραφές τους (όχι η Liverpool) και σήμερα ήταν η προθεσμία για την κατάθεση της τελικής λίστας για την Premier League.

Οι Reds κατέθεσαν την δική τους λίστα και φυσικά δεν συμπεριέλαβαν και σε αυτήν τους Nathaniel Clyne, Dominic Solanke και Loris Karius, οι οποίοι βρίσκοταν στην πρώτη λίστα, αλλά πλέον έχουν αποχωρήσει από την ομάδα.

Αν υπάρχει μια έκπληξη, αυτή είναι ο Connor Randall. Ο Άγγλος δεξιός μπακ είχε δοθεί δανεικός στην Rochdale για έξι μήνες, έπαιξε ελάχιστα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και επέστρεψε στο Anfield. Ο Klopp αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην τελική του λίστα για το πρωτάθλημα της Premier League.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ο Randall έχει πάρει μερικές συμμετοχές με την Under 23 και δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Εφόσον ο Γερμανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην λίστα, μπορεί να βοηθήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, αν χρειαστεί.

Αναλυτικά η τελική λίστα της Liverpool: 

Alisson, Fabinho, Firmino, Henderson, Keita, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Randall, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum.

Ως Under 21 δηλώθηκαν οι: 

Alexander-Arnold, Brewster, Camacho, Gomez, Hoever, Lewis, Phillips, Woodburn.

Ο Connor Randall βρίσκεται στην τελική λίστα της Liverpool για την Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com