Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπαίξω στόπερ ”

Fabinho: “ Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπαίξω στόπερ ”

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για τη Liverpool τον τελευταίο καιρό με τα περισσότερα να αφορούν αμυντικούς παίκτες και ο Fabinho εξήγησε μέσω των δηλώσεων του ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει ξανά ως κεντρικός αμυντικός, αν του ζητηθεί.

Ο Βραζιλιάνος είχε χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη θέση στον εκτός έδρας αγώνα με την Brighton και στον αγώνα κυπέλλου με τη Wolves και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθεί ξανά ως στόπερ, απάντησε: 

“ Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορώ να προσαρμόζομαι και αυτό με βοηθάει. Δεν έχω αγωνιστεί πολύ ως στόπερ, αλλά θεωρώ πως τα πήγα καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Οι υπόλοιποι παίκτες με βοήθησαν αρκετά και μου έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες της θέσης. Έτσι έγινε πιο εύκολο για εμένα. ”

“ Φυσικά και υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσα να βελτιώσω, όπως οι τοποθετήσεις μου, αλλά συνολικά πιστεύω πως τα πήγα καλά όταν έπαιξα ως στόπερ. ”

Για την αρχή της φετινής σεζόν ο Fabinho ανέφερε: 

“ Η αρχή της φετινής σεζόν δεν ήταν καθόλου εύκολη για εμένα. Γνώριζα όμως πως πρέπει να έχω υπομονή και να δουλέψω σκληρά μέχρι να πάρω την ευκαιρία μου. ”

“ Η ομάδα πήγαινε καλά και αυτό ήταν πολύ θετικό. Εγώ περίμενα να έρθει η στιγμή μου και πράγματι αυτό συνέβη. ”

“ Με τα παιχνίδια απέκτησα ψυχολογία και νομίζω πως αυτό πλέον φαίνεται και στις εμφανίσεις μου. Τώρα παίζω καλά και ελπίζω να το διατηρήσω αυτό. ”

Ο Fabinho πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com