Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Γι’ αυτό έβαλα τον Henderson δεξί μπακ ”

Klopp: “ Γι’ αυτό έβαλα τον Henderson δεξί μπακ ”

Η Liverpool έμεινε στο 1-1 χθες το βράδυ με την Leicester στο Anfield και αν μια επιλογή του προπονητή των Reds, Jürgen Klopp σχολιάστηκε αρνητικά από τους οπαδούς της ομάδας, αυτή ήταν να επιλέξει τον Jordan Henderson για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για αυτή την απόφαση και την εξήγησε τους δημοσιογράφους.

“ Έπρεπε να βρούμε μια λύση. ” Απάντησε αμέσως ο Klopp.

“ Φυσικά σκέφτηκα και τον Rafa Camacho για την συγκεκριμένη θέση. Τον χρησιμοποίησαμε στην προπόνηση ως δεξί μπακ, γιατί ο Hendo δεν μπόρεσε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα. Τελικά απόφασισα να ξεκίνησω με τον πιο αμυντικό και τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή. ”

“ Ήταν σίγουρο πως θα έκαναν επίθεσεις από αυτήν την πλευρά. Διαθέτουν τον Ben Chilwell, ο οποίος συνήθως ανεβαίνει πολύ και βοηθάει στην επίθεση της ομάδας του. ”

“ Δεν ήθελα να δώσω στον Rafa ένα τόσο δύσκολο έργο. Θα ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην Premier League. Γι’ αυτό επέλεξα τον Hendo και τα πήγε καλά. Ήταν καλός και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. ”

Για το πρόβλημα των Reds στη δημιουργία ο Klopp είπε: 

“ Μείναμε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνα και είχαμε και προβλήματα. Είχαμε 2-3 τραυματισμούς και κάποιοι παίκτες ήταν άρρωστοι. ”

Ο Henderson πανηγυρίζει το 1-0 με τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com