Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείνει το μάτι του» στη Liverpool o Adrien Rabiot;

«Κλείνει το μάτι του» στη Liverpool o Adrien Rabiot;

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα πού έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τον Adrien Rabiot και τη συνέχεια της καριέρας του.

Τα δημοσιεύματα αυτά έχουν αρχίσει να πληθύνονται ακόμα περισσότερο τις τελευταίες μέρες, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Frenkie De Jong από τη Barcelona.

Οι υποθέσεις των δύο παικτών συνδέονται, υπό την έννοια ότι ουσιαστικά οι Καταλανοί απέκτησαν έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Rabiot και ως εκ τούτου μειώνονται οι πιθανότητες να κινηθούν και για τον παίκτη της PSG.

Μετά λοιπόν και την διαφαινόμενη τοποθέτηση της υπόθεσης Rabiot στο «ψυγείο» για τους Blaugrana, ένας πιθανός προορισμός για τον παίκτη είναι η Premier League, με την Totenham να πιθανολογείται ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον, μίας και στο παρελθόν έχει υπογράψει άλλους δύο παίκτες από τους Παριζιάνους (Aurier και Lucas Moura).

Στο παραπάνω ρεπορτάζ του French Football, έρχεται να προστεθεί η πληροφορία ότι ο παίκτης διστάζει να ενδώσει στο ενδιαφέρον του Mauricio Pochettino, διότι θεωρεί πώς αν ήταν να αγωνιστεί κάποτε στην Αγγλία, θα το έκανε μόνο για λογαριασμό της Liverpool!

Απομένει να δούμε και στην πράξη αν ευσταθεί ο ισχυρισμός του γαλλικού μέσου ενημέρωσης.

O Adrien Rabiot, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Paris Saint-Germain.
O Adrien Rabiot, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Paris Saint-Germain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com