Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Ο Firmino μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις ”

Fabinho: “ Ο Firmino μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις ”

Εξαιρετικό κλίμα υπάρχει στην ομάδα των Reds και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το διακρίνει κανείς τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τις δηλώσεις των παικτών. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Βραζιλιάνος μέσος, Fabinho.

Ο πρώην παίκτης της Monaco μίλησε για τον συμπατριώτη του, Bobby Firmino και του έπλεξε το εγκώμιο. Ο Fabinho εκθείασε την ικανότητα του Bobby να αγωνίζεται εξίσου καλά σε πολλές διαφορετικές θέσεις.

“ Ο Firmino είναι ένας παίκτης, ο οποίος προσαρμόζεται το ίδιο καλά σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Είναι ένα 9αρι, αλλά βοηθάει πολύ στην δημιουργία του παιχνιδιού μας. ” Είπε ο Fabinho.

“ Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Μπορεί να αγωνιστεί και ως 10αρι ή ακόμη και ως 8αρι. Είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα. ”

“ Είναι πολύ καλός στο να παίζει με πλάτη στο τέρμα. Και όπως είπα ξανά, βοηθάει και στην ανάπτυξη της επίθεσής μας. Βοηθάει πολύ την δουλειά της ομάδας και είναι ένας καλός εκτελεστής. Οπότε ναι είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. ”

“ Είναι ένας παίκτης για τα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό μπορεί να το καταλαβεί κανείς από τα γκολ που έβαλε με την Arsenal και την City. Η ψυχολογία το πάντα βρίσκεται στα ύψη και καταφέρνει να σκόραρει. ”

Ο Firmino βρήκε δίχτυα κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com