Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσα στον Φεβρουάριο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Chamberlain!

Μέσα στον Φεβρουάριο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Chamberlain!

Προς το καλύτερο η υγεία του Chamberlain.

Η Liverpool στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την φετινή σεζόν και από τα μέσα του Φλεβάρη θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν ακόμη πολύ σημαντικό παίκτη. Τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Άγγλος μέσος έχει πλέον κάνει το επόμενο βήμα στην προσπάθειά του να επανέλθει στα γήπεδα, καθώς συμμετέχει σε ασκήσεις με την μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στις προπονήσεις που λαμβάνουν χώρα στο Dubai.

Ο Ox δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να συμμετέχει στις ασκήσεις χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας υπολογίζεται να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο. Γύρω στα μέσα με τέλι Φλεβάρη ο Alex Oxlade-Chamberlain θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικά με τους Reds στο Melwood.

Αυτό σημαίνει, πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στον Μάρτιο. Πάντως, η Liverpool δεν σκοπεύει να ρισκάρει με την περίπτωσή του και θα τον χρησιμοποιήσει σε αγώνα μόνο, όταν κρίνει ότι είναι απόλυτα έτοιμος και δεν υπάρχουν φόβοι για υποτροπή.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, μπορεί να βρεθεί στην αποστολή της Liverpool για τον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Uefa Champions League με την Bayern Munich στην Allianz Arena στις 13 Μαρτίου.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στις προπονήσεις είναι πλέον ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com