Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έπρεπε να κάνω αλλαγές ”

Klopp: “ Έπρεπε να κάνω αλλαγές ”

Η Liverpool αγωνίστηκε με 9 αλλαγές στη σύνθεσή της χθες το βράδυ κόντρα στη Wolves σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Manchester City και δεν κατάφερε να επικρατήσει των Λύκων στο Molineux, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Ο Jürgen Klopp παρά τον αποκλεισμό δεν μετάνιωσε την απόφασή του να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, διότι έπρεπε να γίνουν.

Για τον Lovren και την αρχική ενδεκάδα ο Γερμανός είπε : 

“ Ο Dejan δεν ήταν στα πλάνα μας για την αρχική ενδεκάδα. Έπρεπε να ήταν στον πάγκο. Τελικά όμως τραυματίστηκε και έπρεπε να κάνουμε και αναγκαστική αλλαγή. ”

“ Ο Dejan έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια τις τελευταίες 3 ή 4 εβδομάδες. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό και δεν έπρεπε να βρίσκεται στην ενδεκάδα και τελικά τραυματίστηκε. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς τι θα είχε γραφτεί αν είχα ξεκινήσει με τον Fabinho και τον Hoever στο κέντρο άμυνας. Πιθανότατα, ότι δεν σέβομαι την διοργάνωση, όμως έκανα αλλαγές γιατί έπρεπε να κάνω. ”

“ Είχαμε αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια με παρόμοια ενδεκάδα και έπρεπε να την αλλάξουμε. ”

Για τον αγώνα ανέφερε : 

“ Όλοι οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον αέρα. Δεν μπορούσαν να κοντρολάρουν καλά τη μπάλα και οι πρώτες τους επαφές δεν ήταν οι καλύτερες. ”

“ Χάσαμε και εμείς και εκείνοι αρκετές μπάλες και τελικά βρήκαν το γκολ σε μια αντεπίθεση μετά από λάθος μας. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο θελήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα και βελτιωθήκαμε κάπως, ισοφαρίσαμε, αλλά μετά ήρθε ο Neves με ένα σουτ με τον άνεμο κόντρα και σκόραρε.”

“ Στη συνέχεια είχαμε και δοκάρι και βάλαμε τον Mo και τον Bobby στο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από εκείνη τη στιγμή. ”

“ Είχαμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό και δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε με την επιθετική μας τριάδα. ”

Ο Sturridge δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com