Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Οι παίκτες της City πανηγύρισαν με ανακούφιση»

Fowler: «Οι παίκτες της City πανηγύρισαν με ανακούφιση»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Fowler για το φιλικό με τη Milan.

Ο Robbie Fowler πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες της City, τη νίκη τους επί της Liverpool ,αποτελεί κομπλιμέντο για την ομάδα του Jurgen Klopp.

Επίσης, είπε ότι αυτό από μόνο του θα πρέπει να ανάψει για τα καλά την φωτιά της επιθυμίας των παικτών του για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στη Mirror, ο Fowler ανέφερε:

«Μπορεί να μην το πρόσεξαν πολλοί στο Etihad, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος με τον πανηγύρισαν στο τέλος οι παίκτες της City.»
«Μπορώ όμως να σας πω ότι και ο Klopp το πρόσεξε. Και θα το χρησιμοποιήσει για να δώσει περισσότερα κίνητρα και έμπνευση στους παίκτες του για τη μάχη του τίτλου από δω και πέρα.»
«Να βλέπεις, πιθανόν την καλύτερη ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, να πανηγυρίζει με τέτοια ανακούφιση λέει πολλά.» συνέχισε.
Και αυτό σύμφωνα με τον Fowler αποδεικνύει πόσο πολύ οι παίκτες της City, ‘φοβούνται’ την πρόκληση της ομάδας του Merseyside για τον τίτλο.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας :

«H City γνωρίζει πως να διαπραγματευτεί με την πίεση ενώ η Liverpool όχι και τόσο, οπότε ο manager τους θα παίξει τεράστιο ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσει ήρεμους τους παίκτες του και εστιασμένους στο πλάνο κάθε αγώνα, όσο αυτό είναι δυνατόν.»
«Ο Klopp έχει βρεθεί ξανά σε τέτοια κατάσταση και γνωρίζει πως να το κάνει. Και θα αρχίσει λέγοντας στους παίκτες του πόσο μεγάλο ήταν το κομπλιμέντο που τους έκαναν οι παίκτες της City και πόσο πολύ πλέον τέτοιες ομάδες φοβούνται τη Liverpool.»

Αυτή ήταν η κύρια παρατήρηση του 'Θεού'. Robbie Fowler, μετά τον αγώνα του Manchester.
Αυτή ήταν η κύρια παρατήρηση του ‘Θεού’. Robbie Fowler, μετά τον αγώνα του Manchester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com