Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι ”

Lovren: “ Να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι ”

Μπορεί να μην πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση στον προχθεσινό αγώνα με την Manchester City, ωστόσο ο Dejan Lovren έστειλε μέσω της Liverpool Echo το δικό του μήνυμα για την επόμενα μέρα των Reds μετά την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Liverpool μπορεί να ηττήθηκε από τους Cityzens, όμως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς περισσότερους.

“ Το μήνυμα από τα αποδυτήρια ήταν να μείνουμε ήρεμοι. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και εμείς είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. ” Ανέφερε ο Lovren.

“ Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στους δικούς μας αγώνες. Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε δεν πρέπει να κοιτάζουμε πίσω. ”

“ Αυτό το παιχνίδι δεν έκρινε τον τίτλο. Υπάρχουν πολλοί αγώνες και εμείς κοιτάμε κάθε έναν και ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος που θα τερματίσουμε. ”

“ Δεν θα αλλάξει τίποτα αυτή η ήττα, είμαστε δυνατοί και θα παραμείνουμε δυνατοί. Αυτή είναι η Liverpool. Πάντα καταφέρνει να επιστρέψει. Ήταν ένα δύσκολο αποτελέσμα, όμως τώρα τελείωσε και εμείς βλέπουμε τα επόμενα ματς. ” Πρόσθεσε ο Κροάτης.

“ Αποδεχόμαστε την ήττα και δίνουμε τα συγχατήριά μας στην Manchester City, ωστόσο η σεζόν έχει δρόμο και εγώ πιστεύω στην ομάδα μας. Τώρα, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. ”

Σίγουρος για τη συνέχεια ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com