Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fernandinho: “ Δεν είναι εύκολο να μείνει στην κορυφή η Liverpool ”

Fernandinho: “ Δεν είναι εύκολο να μείνει στην κορυφή η Liverpool ”

Ο καλύτερος παίκτης της Manchester City στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στη Liverpool, σύμφωνα με το Sky Sports, Fernandinho μίλησε για τη μάχη του τίτλου στην Αγγλική Premier League και για το σημαντικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του κόντρα στους Reds.

“ Η διαφορά είναι στους 4 πόντους και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το υπόλοιπο της σεζόν και για τις δύο ομάδες. Δεν είναι εύκολο να μείνει στην κορυφή η Liverpool, διότι έχουν μεγάλη πίεση. Ναι, προηγούνται, αλλά έχουν πολλά παιχνίδια να παίξουν. ”  Είπε ο Βραζιλιάνος μέσος στον Guardian.

“ Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί. ”

“ Η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά από την αρχή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχαμε τον έλεγχο, αλλά στη συνέχεια πήραμε ξανά την κατοχή, αμυνθήκαμε καλά και δεν κατάφεραν να μας απειλήσουν. ”

“ Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος, για να αγωνιστεί μια ομάδα. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής πρέπει να είσαι καλός και στην επίθεση και στην άμυνα. ” Ανέφερε ο Fernandinho.

“ Έτσι είναι όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Αρκεί μια στιγμή, για να σε τιμωρήσει ο αντίπαλος. Δείξαμε την αντίδρασή μας μετά τις δύο ήττες από Leicester και Crystal Palace, παίξαμε το ποδόσφαιρό μας και αμυνθήκαμε καλά. ”

Ο Fernandinho σε μονομαχία με τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com