Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι παίκτες που είναι πιθανό να αποχωρήσουν από τη Liverpool τον Γενάρη

Οι παίκτες που είναι πιθανό να αποχωρήσουν από τη Liverpool τον Γενάρη

Το 2018 έφυγε και από σήμερα, Πρωτοχρονιά του 2019 άνοιξε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Η Liverpool θεωρείται δύσκολο να κάνει κάποια προσθήκη, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσες από το ρόστερ των Reds μέσα στον μήνα.

Παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να παραχωρήθουν είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με μόνιμη μεταγραφή.

  • Dominic Solanke : Είναι δεδομένο πως ο νεαρός Άγγλος επιθετικός δεν θα παραμείνει στο ρόστερ των Reds. Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί δανεικός στην Crystal Palace.
  • Alberto Moreno: Ο Ισπανός αμυντικός  δεν φαίνεται να έχει μέλλον και στο Anfield και ή τον Γενάρη ή το αργότερο το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του θα αποχωρήσει. Ενδιαφέρον έχει δείξει η Marseille και η πρώην του ομάδα, Sevilla.
  • Nathaniel Clyne: Ακόμη ένας παίκτης, του οποίο το μέλλον είναι αμφίβολλο. Ναι μεν, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα, αλλά ο δανεισμός παραμένει πιθανό σενάριο. Cardiff, Fulham και Leicester τον έχουν στη λίστα τους.
  • Daniel Sturridge: Ο Sturridge κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποχωρήσει τον Γενάρη, αλλά αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι. Δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Liverpool και από σήμερα μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει.
  • Divock Origi: Η απόχωρηση ενός επιθετικού από το ρόστερ των Reds δεν φαντάζει πιθανή, όμως ο Βέλγος μπορεί να κοιτάξει άλλους συλλόγους, για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
  • Lazar Markovic: Θα είναι αυτή η μεταγραφική περίοδος της οριστικής αποχώρησης του Σέρβου; Ίσως…
Δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com