Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steven Gerrard: “ Δεν βλέπω τους Rangers ως σκαλοπάτι για τη Liverpool ”

Steven Gerrard: “ Δεν βλέπω τους Rangers ως σκαλοπάτι για τη Liverpool ”

Επιβεβαίωσε συζητήσεις με τους Rangers ο Gerrard.

O Steven Gerrard έχει καταφέρει ως τώρα να οδηγήσει τους Rangers ,στη δεύτερη θέση της Scottish Premiership, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τους αιώνιους αντιπάλους της, τη Celtic ,με τον μεταξύ τους αγώνα να πλησιάζει- αυτό το Σάββατο στις 2:30 ώρα Ελλάδας.
Η δυνατή αρχή του Gerrard στο management, έχει δημιουργήσει αναμφίβολα φήμες ότι θα είναι ο επόμενος manager της Liverpool!
O πρώην όμως θρυλικός παίκτης των Κόκκινων, πιστεύει ότι η Liverpool θα πρέπει να εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στον Jurgen Klopp όπως και η δική του προτεραιότητα αποτελεί η ομάδα των Rangers.
«H Liverpool έχει έναν από τους καλύτερους managers στον κόσμο και τα πάνε περίφημα» είπε στην Telegraph.
«Επειδή κάποτε υπήρξες ένας πετυχημένος ποδοσφαιριστής, αυτό δεν σου δίνει το θεικό δικαίωμα να είσαι ο επόμενος στη σειρά (manager)» συνέχισε.
«Επειδή επίσης ήσουν δημοφιλής με τους οπαδούς, δεν γίνεσαι αυτόματα ο κατάλληλος άνθρωπος για να αντικαταστήσεις τον Klopp, αν και όταν φύγει.»
«Το βρίσκω πολύ αλαζονικό. Δείχνει επίσης ασέβεια προς τους Rangers, δεδομένου του μεγέθους της ομάδας αυτής αλλά και όλων όσων έχουν περάσει ως τώρα, να υποθέτει κάποιος ότι ήρθα εδώ για να μάθω τη δουλειά, ώστε να μπορέσω μετά να τη χρησιμοποιήσω στη Liverpool.»
«Δεν το βλέπω καθόλου έτσι, αν και οι κουβέντες που γίνονται γι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω.»
«Παραμένω δεσμευμένος με τη δουλειά μου και δίνω τα πάντα σε αυτήν.»
«Τώρα αν αυτό οδηγήσει σε μία επέκταση του συμβολαίου εδώ ή σε μια διαφορετική πρόκληση δεν το ξέρω. Αυτό φυσικά εξαρτάται από την πρόκληση.»
«Δεν βλέπω όμως τον εαυτό μου, ως κάποιον που θα τελειώσει την καριέρα του manager, πηγαίνοντας από δω κι από κει, σε 12 διαφορετικές ομάδες και σε διαφορετικές χώρες.»
«Προς το παρόν η δουλειά που έχω, έχει όλη την προσοχή μου.» ολοκλήρωσε.
Ο πρώην συμπαίκτης του Gerrard, στη Liverpool, o Joe Cole, δεν νιώθει καθόλου έκπληκτος που ο Gerrard τα έχει καταφέρει ως τώρα σαν manager.
«Ήξερα ότι θα είναι καλός σε αυτό. Πολλοί άνθρωποι ανησύχησαν όταν ανέλαβε αυτή τη δουλειά.» είπε ο Cole.
«Για πρώτη δουλειά είναι τεράστια, αλλά δεν αμφέβαλα ποτέ γι αυτόν. Είναι γεννημένος ηγέτης.»
«Παίζοντας ως αρχηγός στη Liverpool είναι πολύτιμη εμπειρία γιατί όταν γίνεσαι manager όλα τα μάτια είναι πάνω σου.»
«Έχοντας ζήσει επίσης την πίεση στη Liverpool και κουβαλώντας στην πλάτη του την ομάδα, μαζί με κάποιους άλλους παίκτες, δεν μου προξενεί καθόλου έκπληξη ότι έχει συνηθίσει εύκολα στο management.» ολοκλήρωσε ο Cole.

Περίφημα τα πηγαίνει στους Rangers ο Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com