Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να βελτιωθούμε εναντίον της Arsenal ”

Klopp: “ Πρέπει να βελτιωθούμε εναντίον της Arsenal ”

Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο βελτίωσης για την ομάδα του, ενόψει της αναμέτρησης των Κόκκινων στο Anfield εναντίον της Arsenal.
«Η Arsenal διανύει μια καλή περίοδο, έχουν μια φανταστική ομάδα καθώς και έναν φανταστικό manager, οπότε θα είναι πραγματικά δύσκολος αγώνας.» είπε ο manager της Liverpool στο επίσημο site της ομάδας.
«Θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας φυσικά. Αν τους αφήσουμε να αντεπιτεθούν-όπως κάναμε εναντίον της Newcastle, δεν νομίζω ότι θα έχουμε καμιά ευκαιρία, γιατί είναι πολύ δυνατοί σε αυτό. Οπότε πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα.»
«Αλλά από την άλλη μεριά έχουμε 51 βαθμούς και αυτό είναι απίστευτο. Τελειώσαμε το πρώτο μισό της σαιζόν αήττητοι, κάτι που είναι πολύ καλό και το νιώθουμε. Το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο.»
«Το μόνο άλλο μικρό πρόβλημα που έχουμε είναι το δεύτερο μισό της σαιζόν ξεκινά αυτό το Σάββατο. Αυτό που θέλαμε το καλοκαίρι, όταν ξεκινήσαμε, ήταν να δημιουργήσουμε- στο πρώτο μισό της σαιζόν, μια βάση για το δεύτερο μισό.»
«Δημιουργήσαμε αυτή τη βάση και τώρα έχουμε να δουλέψουμε με αυτήν. Ότι κάναμε ως τώρα θα το κάνουμε ξανά και ξανά. Εστιάζουμε απόλυτα και πραγματικά στον επόμενο μόνο αγώνα.»
«Χρειάζεται να βλέπουμε μόνο κατευθείαν μπροστά μας, να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση και να προσπαθούμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Αργότερα θα δούμε που μας οδηγεί αυτό.» ολοκλήρωσε.

Ο Klopp παναγυρίζει τη νίκη επί της Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com