Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moreno: “ Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου φέρθηκε Klopp ”

Moreno: “ Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου φέρθηκε Klopp ”

Ελάχιστες συμμετοχές έχει κάνει τη φετινή σεζόν ο Alberto Moreno και μόλις σε δύο αγώνες έχει ξεκινήσει βασικός. Κόντρα στην Cardiff στο Anfield και κόντρα στην Burnley στο Turf Moor. Και στα δύο παιχνίδια οι Reds δέχθηκαν γκολ.

Ο Ισπανός αμυντικός λοιπόν, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο Cadena Ser και εξέφρασε τα παράπονά του για τον προπονητή της Liverpool,Jürgen Klopp.

“ Δεν αισθάνομαι καλά. Αυτή είναι η αλήθεια. ”  Είπε αρχικά ο Moreno.

“ Τραυματίστηκα τη στιγμή που έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι άξιζα μια ευκαιρία, όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. ”

“ Αυτή η κατάσταση είναι φυσιολογική για κάποιους παίκτες, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Klopp. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που φέρθηκε. ”

“ Η επιστροφή στην Ισπανία μπορεί να είναι μια επιλογή. Έχω κουραστεί από το κρύο στην Αγγλία, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανικές ομάδες. ”

“ Διανύω τον πέμπτο μου χρόνο στην ομάδα και δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις από τον Ιανουάριο. ”

Οι Reds έχουν αποφασίσει να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ισπανού και να προωθήσουν τον Adam Lewis από την Under 18 για back up του εξαιρετικού Andrew Robertson.

Παράπονα από τον Jürgen Klopp έχει ο Alberto Moreno.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com