Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα ”

Van Dijk: “ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα ”

Ένας χρόνος από την έλευση του Virgil Van Dijk στη Liverpool συμπληρώθηκε την Πέμπτη και ο Ολλανδός αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη φετινή σεζόν των Reds.

Οι Reds πέρυσι μετά από 19 αγώνες είχαν δεχθεί 23 τέρματα και φέτος μόλις 7 και φυσικά έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η συμβολή του Virgil είναι καθοριστική στην μεταμόρφωση της άμυνας της Liverpool.

“ Ο πρώτος μου χρόνος στη Liverpool είναι πραγματικά συναρπαστικός. Ελπίζουμε να το αποδείξουμε και στον κόσμο της ομάδας. Νιώθουμε καλά και πρέπει να το δείχνουμε και στο χορτάρι. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας. Δεν γίνεται να είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής, διότι δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. ”

“ Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια όρεξη και την ίδια σκληρή δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και αυτό κάνουμε. ”

Ο Virgil μετά ρωτήθηκε αν η βελτίωση της άμυνας είναι αποκλειστικά δικό του κατόρθωμα : 

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ προσωπικά κάνω τα πάντα, για να πάρουν και τα άλλα παιδιά την αναγνώριση που τους αξίζει. ”

“ Τους το αναφέρω συνέχεια : είμαστε όλοι μαζί. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να μην είμαι εγώ πολύ καλός και σε κάποια άλλα ο Robertson, για παράδειγμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με το πως τα καταφέρνουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το κλειδί, για να σταματήσεις να δέχεσαι γκολ. ”

Ένας χρόνος με τον Virgil Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com