Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Liverpool και City οι πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου»

Pochettino: «Liverpool και City οι πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου»

Εύσημα στον διαιτητή από τον Pochettino.

Το ρόλο της Totenham ως πραγματικής διεκδικήτριας της φετινής Premier League αποπειράθηκε να αποποιηθεί προς το παρόν ο Mauricio Pochettino.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το εντυπωσιακό χθεσινό διπλό των Spurs στο Goodison Park της Everton, αλλά και τις ήττες των Cityzens από Chelsea και Crystal Palace, η ομάδα του Pochettino δείχνει να έχει ελπίδες να μπει ‘σφήνα’ στην κούρσα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, κόντρα στην αντίληψη πού ήθελε την εν λόγω μάχη να έχει μετατραπεί σε κούρσα δύο αλόγων, της ομάδας μας και αυτής του Guardiola.

Ο Αργεντινός προπονητής όμως θέλησε να αποφορτίσει την ομάδα του από αυτή την πίεση.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε επί του θέματος, μετά το χθεσινό 6-2 της Totenham επί των γειτόνων μας:

«Ακόμα πιστεύω ότι η Liverpool και η Manchester City είναι οι αληθινοί διεκδικητές και τα φαβορί για τον τίτλο.»

«Εμείς, η Chelsea η Arsenal και η Manchester United είμαστε λίγο πίσω.»

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να δούμε αν είμαστε πραγματικοί διεκδικητές. Το θέμα στο ποδόσφαιρο είναι να έχεις διάρκεια. Αν μπορούμε να είμαστε διαρκείς και να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα (σ.σ. χθες), τότε ίσως τον Απρίλη να λογιζόμαστε ως διεκδικητές. Όμως έχουμε δρόμο ακόμα.»

«Συμμετέχουμε σε τέσσερις διοργανώσεις. Νομίζω ότι σήμερα εντυπωσιάσαμε τους πάντες με την ενέργεια και την ποιότητα πού δείξαμε, μετά μάλιστα από ένα παιχνίδι όπως αυτό με την Arsenal την Τετάρτη.»

«Η νοοτροπία μας σήμερα ήταν ξεκάθαρη. Χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάντα το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθούμε να το κερδίσουμε, καθώς και να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε μεγάλα πράγματα.»

Klopp και Pochettino.
Klopp και Pochettino.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com