Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπολογίζει και τον Fabinho για στόπερ ο Klopp!

Υπολογίζει και τον Fabinho για στόπερ ο Klopp!

Στο Molineux φιλοξενείται απόψε το βράδυ η Liverpool από τη Wolves και μάλιστα αυτό είναι το πρώτο από τα 3 συνολικά παιχνίδια που θα δώσει μέσα στις 8 επόμενες ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως ο Jürgen Klopp χρειάζεται όλους τους παίκτες του ρόστερ διαθέσιμους.

Και μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών είναι πιθανό να αγωνιστούν και σε περισσότερες από μια θέσεις, λόγω των τραυματισμών που έχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα. Ένας είναι ο Fabinho, τον οποίο ο Γερμανός τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά και για το κέντρο της άμυνας πέρα του χώρου της μεσαίας γραμμής, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω δηλώσεών του.

“ Ελπίζω ο Dejan να καταφέρει να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. ” είπε ο Klopp.

“ Δεν έχουμε και πολλές λύσεις. Αλλά και ο Fabinho μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, οπότε αυτό είναι καλό για εμάς. ”

“ Ο Nat Phillips είναι επίσης τραυματίας. Είναι πραγματικά κρίμα, που συμβαίνει αυτό και ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε και άλλα σχήματα. Για παράδειγμα με τριάδα στην άμυνα. ”

Όσο για την πιθανότητα μεταγραφής τον Γενάρη ο Klopp ανέφερε : 

“ Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά τι θα συμβεί μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. ”

“ Όπως όλα δείχνουν και ο Joe και ο Joel θα γυρίσουν πριν λήξουν οι μεταγραφές, οπότε γιατί να κάνουμε κάποια κίνηση; ”

“ Μπορούμε να πάρουμε κάποιον τον Γενάρη με την ποιότητα, την οποία χρειαζόμαστε; Δεν νομίζω. ”

Ο Klopp υπολογίζει και ως στόπερ τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com