Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Αυτές τις ομάδες ήθελα να αποφύγω στην κλήρωση ”

Klopp: “ Αυτές τις ομάδες ήθελα να αποφύγω στην κλήρωση ”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην κλήρωση με την Bayern Munich, την αναμέτρηση με τη Wolves και την απόλυση του Jose Mourinho από την Manchester United.

Αρχικά ζητήθηκε από τον Γερμανό να τοποθετηθεί για την απόλυση του Jose Mourinho: 

“ Είναι πολύ ανταγωνισκός και γεμάτος φιλοδοξίες. Είναι απίστευτα επιτυχημένος. Οι τελευταίοι μήνες απλά δεν πήγαν πολύ καλά για εκείνον, αλλά κανείς δεν μπορεί να του πάρει όλα έχει κακτήσει. ”

Για την κλήρωση με την Bayern Munich:

“ Δύο ήταν οι ομάδες που δεν ήθελα να αντιμετωπίσω. Η Dortmund και η Juventus. Με τις άλλες δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Η κλήρωση είναι μια πρόκληση για εμάς και ένα καλό ταξίδι για τους οπαδούς. ”

Για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στους Λύκους ο Klopp ανέφερε : 

“ Έχουν ένα εξαιρετικό project και ήδη πηγαίνει περίφημα. Είδα τον αγώνα τους κόντρα τη City και αμύνθηκαν εξαιρετικά. Μετά έρχονται και τα παιχνίδια με Newcastle, Arsenal και City. ”

“ Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα η πορεία τους. Έκαναν τρομερή δουλειά στην μεταγραφική περίοδο. Τους σέβομαι πραγματικά, διότι προσπαθούν να μείνουν στην κατηγορία παίζοντας ποδόσφαιρο. Προς το παρόν δεν μας έχουν αντιμετωπίσει όμως. ”

“ Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και βελτιωνόμαστε. ”

Την Παρασκευή επιστρέφει στη δράση η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com