Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lothar Matthaus: “ Καθαρά φαβορί, η Liverpool. ”

Lothar Matthaus: “ Καθαρά φαβορί, η Liverpool. ”

H νίκη της Liverpool απέναντι στη Manchester United, απέδειξε τη δύναμη αλλά και το βάθος της ομάδας των Κόκκινων, σύμφωνα με τον Γερμανό,πρώην παίκτη της Bayern Munich!
Ο Matthaus, ανυπομονεί να δει βέβαια, αρκετές μονομαχίες σε όλη την έκταση του αγωνιστικού χώρου, και πιστεύει έχοντας παρακολουθήσει τη νίκη της Liverpool επί της Manchester United, ότι οι Κόκκινοι διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις της ομάδας τους, και συνεπώς είναι το φαβορί απέναντι στη Bayern, που δεν μπορεί να πείσει φέτος, καθώς βρίσκεται εξάλλου στην 3η θέση του πίνακα της Bundensliga!
«H Liverpool είναι μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα που πλησίασε πέρυσι στον στόχο της, οπότε φέτος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να τα καταφέρει.» είπε.
«Διαθέτουν παίκτες στον πάγκο τους που μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά.»
«Ο Klopp επίσης έχει κάνει τρομερή δουλειά με την απόκτηση παικτών όπως οι Alisson, Keita και van Dijk, οι οποίοι έχουν κάνει την ομάδα πολύ καλύτερη προσθέτοντας ποιότητα και σταθερότητα»
«Η Liverpool πλέον είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τα μεγαλύτερα τρόπαια.»
«Είναι ταλαντούχοι, έχουν κίνητρα και προπονητή με προσωπικότητα.»
«Η Bayern θα παρουσιαστεί καλύτερη βέβαια μετά την ανάπαυλα του χειμώνα και θα επιστρέψουν οι τραυματισμένοι παίκτες τους.»
«Αλλά παίκτες όπως οι Jerome Boateng, Mats Hummels και Neuer δεν είναι όπως παλιά.»
«Ξεκάθαρο φαβορί η Liverpool.» ολοκλήρωσε.

Φαβορί η Liverpool για τον Matthaus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com