Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να είμαστε έτοιμοι όπως και αν παίξει η United “

Klopp: “ Να είμαστε έτοιμοι όπως και αν παίξει η United “

Στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του στη Liverpool Echo ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp απάντησε στον Jose Mourinho. Στο δεύτερο αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Manchester United.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε αν πιστεύει πως θα αγωνιστεί η United, όπως και στον περσινό αγώνα (park the bus) : 

“ Δεν του βλέπω να παίζουν πολύ συχνά με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχουν μόνο έναν τρόπο παιχνιδιού, αλλά πολλούς. Δεν βασίζονται μόνο στις μακρινές μπαλιές για παράδειγμα. ”

“ Ναι ίσως το έκαναν στον περσινό αγώνα του Anfield, αλλά δεν το έκαναν σε καμία περίπτωση στον δεύτερο γύρο. ”

“ Είναι δύσκολο να βρεις τη λύση για τα συστήματα τους. Έχουν τις δικές του τακτικές. Όπως και αν αγωνιστούν όμως εμείς πρέπει να βρούμε μια λύση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Η κατάσταση τους μοιάζει κάπως με της Εθνικής Γαλλίας. Έπαιξε η Γαλλία στο Μουντιάλ έτσι ακριβώς όπως μπορεί; Όχι. Είχαν τρομερούς παίκτες, όπως ο Griezmann και ο Pogba. Απίστετους παίκτες. ”

“ Έπαιξαν μήπως σαν την Ισπανία με μπαμ μπαμ μπαμ και γρήγορο ποδόσφαιρο; Όχι. Ο Deschamps πήγαινε για το αποτέλεσμα και πολύ καλά έκανε. Τα έκαναν όλα σωστά. ”

“ Έχουμε ακόμα μια μέρα, για να προετοιμαστούμε και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας και να χρησιμοποιήσουμε τις κατάλληλες τακτικές. ”

Η Liverpool είχε κερδίσει την United στο φιλικό του καλοκαιριού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com