Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Frank Lampard: “ Έχει δίκιο ο Klopp για τον Wilson ”

Frank Lampard: “ Έχει δίκιο ο Klopp για τον Wilson ”

Ανακοίνωσε τον Frank Lampard σήμερα η Chelsea.

O Frank Lampard δήλωσε ότι η Derby County είναι προετοιμασμένη για οτιδήποτε συμβεί στο θέμα του δανεισμού του Harry Wilson!
O παίκτης των Κόκκινων έχει δοθεί ως δανεικός για ένα χρόνο στη Derby, αλλά υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του, σύμφωνα με τον οποίο η Liverpool θα μπορούσε να τον ανακαλέσει στις τάξεις της στις αρχές του Γενάρη του 2019.
Ο Lampard φυσικά ελπίζει ότι ο διεθνής με την Ουαλία 21 χρονών επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Derby ως το τέλος της σαιζόν, ενώ και στη Liverpool, δεν διαφαίνεται κάποια κατάσταση τέτοια που θα τους ανάγκαζε να ζητήσουν τον παίκτη πίσω.
Επίσης η τεχνική ομάδα των Κόκκινων είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την πρόοδο του παίκτη!
Όταν όμως ο Klopp ρωτήθηκε για το τι θα μπορούσε να συμβεί με τον Wilson τον Γενάρη, ο Γερμανός τεχνικός δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ζητήσει τον παίκτη πίσω στην ομάδα του, στην περίπτωση βέβαια που οι Κόκκινοι θα αντιμετώπιζαν θέμα τραυματισμών.
«Αν συμβεί κάτι στις θέσεις των ακραίων επιθετικών γιατί να σας πω τώρα ότι ‘κατά 100% αποκλείεται να ανακαλέσουμε τον Wilson;’ » δήλωσε ο Klopp.
«Δεν θα περίμενα τον Jurgen Klopp να δηλώσει κάτι διαφορετικό, γιατί τα ίδια ακριβώς θα έλεγα κι εγώ.» δήλωσε και ο Frank Lampard.
«Είναι δεδομένο, και το ξέραμε όταν ζητήσαμε τον παίκτη ως δανεικό, από τη Liverpool.»
«Αν κατάλαβα πάντως καλά, από αυτά που δήλωσε ο Klopp, νομίζω ότι είναι ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι ο Wilson βρίσκεται εδώ.» συνέχισε ο Lampard.
«Ανέφερε φυσικά τραυματισμούς, και γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, αλλά δείχνει ευτυχισμένος με την πρόοδο του Wilson, όπως κι εμείς, όπως κι ο ίδιος ο παίκτης.»
«Αυτά είναι καλά νέα για μας.» ολοκλήρωσε ο τεχνικός της Derby County.

O Harry Wilson πανηγυρίζει στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com