Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πανέμορφες στιγμές με τυφλό οπαδό της Liverpool στο Anfield! (vid)

Πανέμορφες στιγμές με τυφλό οπαδό της Liverpool στο Anfield! (vid)

Viral έχει γίνει μετά τη νίκη της Liverpool επί της Napoli ένα video που δείχνει έναν τυφλό οπαδό της ομάδας μας και τον ξάδερφό του στο Anfield.

Ο 26χρονος Mike Kearney, πού από πολύ μικρός ήταν οπαδός της Liverpool, βρέθηκε στο Anfield μαζί με τον ξάδερφό του, Stephen Garcia, για το μεγάλο παιχνίδι των Reds με τη Napoli για το Champions League.

Η κάμερα, καταγράφοντας τους πανηγυρισμούς του κοινού μετά το γκολ του Salah, «έπιασε» κατά τη διάρκειά τους σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, τον Stephen να περιγράφει τη φάση στον τυφλό ξάδερφό του.

Στην αρχή του λέει ότι ο scorer ήταν ο Αιγύπτιος, και μετά του εξηγεί πώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ospina.

O Mike είναι τακτικός επισκέπτης του γηπέδου της ομάδας μας.

Από τη στιγμή πού οι τηλεθεατές είδαν το σκηνικό δια μέσου της κάμερας πού το κατέγραψε, το twitter άρχισε να βομβαρδίζεται από ενθουσιώδη μηνύματα τα οποία τόνιζαν την ομορφιά και τη δύναμη του ποδοσφαίρου, έτσι όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τέτοιες στιγμές.

Ο ίδιος ο Mike έκανε δηλώσεις στη Liverpool Echo, η οποία κατάφερε να τον εντοπίσει και να του ζητήσει να εκδηλώσει τις εντυπώσεις του για τις διαστάσεις πού έχει πάρει το συγκεκριμένο σκηνικό από το παιχνίδι και μετά.

Ας δούμε τι ακριβώς απάντησε:

«Ο φίλος του μπαμπά μου μου έκανε κλήση στο Whatsapp στέλνοντάς μου το link (με το video πού απεικονίζει τον Mike με τον Stephen), εγώ το άνοιξα και έμεινα εντυπωσιασμένος!»

«Είδα όλες τις αντιδράσεις και τα σχόλια, είναι τόσο ωραίο να τα διαβάζεις. Με έχει δείξει η τηλεόραση μερικές φορές λόγω της θέσης μου, όπως και το κανάλι της Liverpool στο Youtube.»

«Ο ξάδερφός και η οικογένειά μου αστειεύονται με αυτό το περιστατικό, λέγοντάς μου ‘είσαι πάλι στην τηλεόραση!'»

Ο Mike συνέχισε ως εξής:

«Το Twitter έχει πάρει φωτιά – είναι τρελό! Είναι πολύ πολύ ωραίο πού διάβασα όλα αυτά τα σχόλια πού έλεγαν πώς αυτή η σκηνή πού είδατε έδωσε χαρά στον κόσμο. Είναι φυσιολογικό για μένα. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα όρασης και είμαι τυφλός.»

«Μπορώ να δω ελάχιστα. Νόμιζα ότι ο Mane ήταν αυτός πού σκόραρε, μέχρι πού ο ξάδερφός μου είπε ‘είναι ο Mo’. Μου έλεγε ποιος σκόραρε.»

Ο Mike πηγαίνει σε κάθε match της Liverpool στο Anfieldείτε με τον ξάδερφό του είτε με άλλα μέλη της οικογένειας, όμως προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να πάει σε κάποιο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

O viral οπαδός της Liverpool πού βρέθηκε στο Anfield για το παιχνίδι με τη Napoli, Mike Pierney!
O viral οπαδός της Liverpool πού βρέθηκε στο Anfield για το παιχνίδι με τη Napoli, Mike Kierney!

Οι τελευταίες του δηλώσεις στην ECHO ήταν:

«Αν δεν ήμουν τυφλός θα πήγαινα, όμως πρέπει να έχω και κάποιον άλλο μαζί μου.»

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο πού κατέγραψε η κάμερα στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com