Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah και Alisson έστειλαν την Liverpool στους 16!!

Salah και Alisson έστειλαν την Liverpool στους 16!!

Η Liverpool είναι στην φάση των 16 του Uefa Champions League! Οι Reds πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση, κέρδισαν τη Napoli με σκορ 1-0. Ο Salah πέτυχε το χρυσό γκολ για την ομάδα μας και ο Alisson πραγματοποίησε μια σωτήρια επέμβαση στις καθυστερήσεις, για να στειλει τους Reds στην επόμενη φάση.

Α’ Ημίχρονο : Σύστημα 4-3-3 επέλεξε ο Jürgen Klopp και κεντρική τριάδα με Milner, Henderson και Wijnaldum. Στο κέντρο της άμυνας οι Virgil Van Dijk και Matip. Η Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τη Liverpool, όταν ο Robertson βρήκε με τέλεια σέντρα τον Salah, αλλά ο Αιγύπτιος κοντρόλαρε και δεν σούταρε ποτέ. Ο Hamsik είχε ένα καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους στο 9’. Αμέσως μετά η κεφαλιά του Milner έφυγε ψηλά από καλή θέση. Ανύπαρκτη κίτρινη έδωσε στον Van Dijk ο Skomina στο 14ο λεπτό για ένα καθαρό τάκλιν στον Mertens. Δεν ήταν καλό το αριστερό σουτ του Henderson στο 32’ και δεν απείλησε τον Ospina. Εξαιρετική κίνηση από τον Mohamed Salah και 1-0 για τη Liverpool στο 34’!! Ο Αιγύπιος πρώτα πέρασε τον Mario Rui και έπειτα άδειασε με τρομερή κίνηση τον Koulibaly και με δεξί σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ospina. Ο Ruiz λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σούταρε δυνατά και ο Alisson μπλόκαρε. Ένα πολύ μακρινό σουτ δοκίμασε ο Mertens στο 45’ χωρίς να βρει εστία. Με 1-0 μπροστά οι Reds μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Β’ Ημίχρονο : Ο Wijnaldum βρέθηκε σε καλή θέση στο 48’, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό. Μια ανάσα από το 2-0 έφτασε ο Salah στο 50’. Ο Firmino βρήκε τον Φαραώ μέσα στην περιοχή και η προσπάθεια του Αιγύπτιο πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ospina. Σταθερά μπλόκαρε ο Alisson την κεφαλιά του Albiol. Το ίδιο έκανε και ο Ospina με εκείνη του Firmino μερικά δευτερόλεπτα αργότερα. Τα πόδια του δοκίμασε ο Van Dijk από μακρινή απόσταση στο 58’. Καλό σουτ του Henderson στο 61ο λεπτό, ο Ospina έπεσε σωστά στη γωνία του. Ευκαιρία είχε και ο Milner για τους Reds στο 62’. Η προσπάθεια του Alexander-Arnold πήγε στη γωνία του Ospina μετά από κόντρα στον Koulibaly, αλλά ο Κολομβιανός την μάζεψε ξανά σταθερά. Στο 74’ ο Salah πέρασε και τον Ospina, δεν σούταρε αμέσως και τελικά το πλασέ του το απομάκρυνε ο Ospina. Μεγάλη επέμβαση του Κολομβιανού τερματοφύλακα σε σουτ του Mane σχεδόν από τη μικρή περιοχή στο 76ο λεπτό. Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 79’ με τον Callejon και αμεσώς μετά πέρασε ο Keita στο ματς στη θέση του Firmino. Δεν βρήκε εστία η κεφαλιά του Wijnaldum στο 82’. Εκτός πέρασε ο Milner στο 85ο λεπτό με κράμπες και εντος ο Fabinho. Πάσα πάρε βάλε στον Mane έβγαλε ο Salah στο 87’, αλλά ο Σενεγαλέζος κατάφερε να μη βρει εστία και σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Πρόβλημα και για τον Alexander-Arnold και αντικαταστάθηκε από τον Lovren στο 90’. Απίστευτη απλά απίστευτη επέμβαση πραγματοποίησε ο Alisson στο 92ο λεπτό σε πολύ κοντινή προσπάθεια του Milik! Ο Βραζιλιάνος απέδειξε την αξία του ακόμη μια φορά. Ο Mane στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έχασε ακόμη ένα τετ α τετ. 

Για τους Reds ακολουθεί ο τεράστιος αγώνας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (90’ Lovren), Van Dijk, Matip, Robertson, Milner (85’ Fabinho), Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino (79’ Keita).

Napoli: Ospina, Maksimovic, Albiol, Koulibaly, Mari Rui, Callejon, Allan, Hamsik, Fabian, Mertens, Insigne.

Ο Salah σκόρερ και η Liverpool στους 16!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com