Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα κληρωθούμε ”

Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα κληρωθούμε ”

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Uefa Champions League εξασφάλισε η Liverpool με τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Napoli. Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον αγώνα, όπως άλλωστε συνηθίζει μετά από κάθε παιχνίδι.

Για τον αγώνα ο Γερμανός είπε : 

“ Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Ένας εξωπραγματικος αγώνας. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν με την ψυχή τους. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική και η πίεση ψηλά από τις καλύτερες που έχω δει σε αγώνα μας. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και περισσότερα, αλλά και το 2-0 δεν θα άλλαζε τίποτα. Το πιο δύσκολο σημείο ήταν μετά το 1-0, διότι η Napoli ήθελε να βγάλει αντίδραση σε εκείνο το διάστημα. Το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερη ένταση, αλλά εμείς δεν αλλάξαμε τακτική στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Ο Salah μας έδωσε το προβάδισμα με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ήταν απίστευτο τέρμα. Και μετά βέβαια η επέμβαση από τον Alisson. Δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Μας έσωσε απόψε. Είμαι περήφανος από την προσπάθεια των παιδιών. ”

Για την κλήρωση ο Klopp ανέφερε : 

“ Δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό. Απλά θα περιμένουμε την κλήρωση. Μέχρι τις 19:55 (21:55) δεν ξέραμε αν θα ήμασταν μέσα, οπότε πως μπορώ να ζητήσω κάποια ομάδα; Δεν με ενδιαφέρει. Τερματίσαμε δεύτεροι, άρα θα έχουμε δυνατό αντίπαλο. ”

Η επέμβαση του Alisson έδωσε την πρόκριση στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com