Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για το ντέρμπι με την Everton

Οι δηλώσεις του Klopp για το ντέρμπι με την Everton

Η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Merseyside ήταν η Liverpool, η οποία επικράτησε με 1-0 των ζαχαρωτών με το γκολ του Divock Origi στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αμέσως μετά το γκολ, ο Jürgen Klopp έτρεξε ως το κέντρο του γήπεδου και πανηγύρισε μαζί με τον Alisson.

Ο Γερμανός εξήγησε μέσω του Liverpoolfc.com, πως δεν είχε σκοπό να πανηγυρίσει με τετοίο τρόπο, διότι σέβεται την Everton, ενώ τόνισε πως ζήτησε συγγνώμη από τον Marco Silva μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

“ Έχω πει και σε άλλες συνέντευξεις αμέσως μετά το ματς, πως ζήτησα αμέσως συγγνώμη από τον M. Silva για τον πανηγρισμό μου. Μιλήσαμε και του εξήγησα πως σέβομαι τη δουλειά του. Έχει δουλέψει πολύ και έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα. ”

“ Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και αρκετά διαφορετικό από εκείνα των προηγούμενων χρόνων. Δεν είχα στο μυαλό μου να πανηγυρίσω έτσι. Έτρεξα προς το μέρος του Alisson και μετά δεν μπόρεσα να σταματήσω. Δεν ήταν ωραίο, αλλά συνέβη. ”

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η πίεσή μας ήταν η κατάλληλη. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν ήταν εύκολο, διότι έκλειναν καλά τους χώρους. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε σκοράρει και αρκετά νωρίτερα με τις ευκαιρίες μας. ”

“ Ο Sadio βρέθηκε σε καλές θέσεις και θα μπορούσε να σκοράρει, οι τερματοφύλακες όμως ήταν σε εξαιρετική μέρα. ”

“ Στο τέλος σταθήκαμε λίγο τυχεροί. Ο Virgil πίστεψε ότι η φάση είχε τελειώσει και πήγε να γυρίσει στην άμυνα, αλλά τελικά ο Pickford έκανε το λάθος και ο Origi κατάφερε να σκοράρει. Ήταν το ιδανικό τέλος στο παιχνίδι για εμάς. ”

Ο Klopp στον επίμαχο πανηγυρισμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com