Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κι όμως Origi και τάβλα!

Κι όμως Origi και τάβλα!

O Divock Origi λίγες στιγμές μετά το γκολ του εναντίον της Everton τον περασμένο Δεκέμβρη!

Και όμως ήταν ο Origi! Με λυτρωτή τον Βέλγο επιθετικό η Liverpool επικράτησε στο ντέρμπι του Merseyside με 1-0 με το χρυσό γκολ του Divock στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

A’ Ημίχρονο: Σύστημα 4-2-3-1 επέλεξε ο Jürgen Klopp και επανέφερε στην αρχική ενδεκάδα και τον Shaqiri και τον Fabinho. Η Everton είχε την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Mina, η οποία πέρασε λίγο άουτ. Ο Κολομβιανός βρισκόταν όμως σε θέση οφσάιντ. Τεράστια ευκαιρία για τους Reds με τον Mane στο 11’ μετά από εξαιρετική πάσα του Salah. Ευκαιρία ξανά για τον Mane στο 13’ με τη μπάλα να βρίσκει στον Coleman. Ο Firmino επιχειρησε ένα σουτ στο 18ο λεπτό, το οποίο δεν ανησυχησε τον Pickford. Πολύ κοντά στο 0-1 έφτασε η Everton με κεφαλιά του Andre Gomes. Ο Alisson πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση και ο Joe Gomez απομακρύνε τη μπαλα πριν περάσει εκείνη τη γραμμή. Ωραίο σουτ του Firmino στο 29’, μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας των Μπλε. Τεράστια στιγμή για τη Liverpool στο 33ο λεπτό με τον Shaqiri να αποκρούει σουτ του Shaqiri από καλή θέση με τα πόδια! Ένα λεπτό αργότερα ο Sigurdsson βρήκε με τέλεια πάσα τον Walcott και ο Alisson πρόλαβε να βγει και να κερδίσει το άουτ μετά από κόντρα πάνω στον Άγγλο. Στο 0-0 μετά τα πρώτα 45 λεπτά οι δύο ομάδες.

Β’ Ημίχρονο: Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο καλή φάση για τους Reds με πλασέ του Salah. Τεράστια ευκαιρία έχασε ξανά ο Mane στο 53’. Ο Σενεγαλέζος βρέθηκε ξανά σε καλή θέση και δεν βρήκε εστία. Και στο 59’ ο Mane ήταν εκείνος που έκανε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής. Κακό σουτ του Bernard στο 65’ για τους φιλοξενούμενους. Ο Keita πέρασε στον αγώνα αντί του Shaqiri στο 71ο λεπτό. Ο Salah πέρασε εκτός στο 75’ για να μπει ο Sturridge. Γύρισμα του Firmino στο 81’ χωρίς να απειληθεί ο Pickford. Και ο Origi στο ματς στη θέση του Firmino. Δοκάρι είχε ο Βέλγος από κοντά στο 86’ και αμέσως μετά ο Kavanagh αρνείται πέναλτι στη Liverpool! Πεντακάθαρο χέρι του Sigurdsson. Απογοητευτικό σουτ του Keita στο 91’. Η Liverpool τελικά βρήκε το χρυσό γκολ με τον Origi στο 95’!!! Οι Reds είχαν κερδίσει ένα φάουλ πίσω από το κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Van Dijk, ο Ολλανδός έπιασε ένα κακό σουτ, το οποίο κατέληκε στον Pickford. Ο τελευταίος δεν θέλησε να παραχώρησει το κόρνερ και έστειλε τη μπάλα στον Origi, για να γράψει ο Βέλγος το 1-0!

Πολυ πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη για τη Liverpool στο ντέρμπι του Merseyside. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Burnley την Τετάρτη το βράδυ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri ( Keita 71’), Mane, Salah (Sturridge 75’) Firmino (Origi 85’)

Everton : Pickford, Coleman, Keane, Mina, Digne, Gueye, Gomes, Bernard, Walcott, Sigurdsson, Richarlison

Τι συναίσθημα…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com