Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Solanke η Huddersfield

Ενδιαφέρεται για Solanke η Huddersfield

Πολύ καλή εμφάνιση του Solanke κόντρα στην Stoke City.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Liverpool για τον μήνα Νοέμβριο τελείωσαν και ο μοναδικός παίκτης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την πρώτη ομάδα είναι ο Dominic Solanke.

Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέρνει να μπει σε αποστολή των Reds, ο Dom αγωνίζεται κανονικά με τους νέους της Αγγλίας και μάλιστα δεν σταματά να σκοράρει. Θεωρείται δύσκολο να πάρει ευκαιρίες από τον Klopp στο δεύτερο μισό της σεζόν και γι’ αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός τον Γενάρη.

Ο 21χρονος επιθετικός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Premier League και η τελευταία είναι η Huddersfield. Η Crystal Palace και η West Ham παρακολοθούν επίσης την περίπτωσή του.

Η Huddersfield έχει όμως ένα πλεονέκτημα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι καλές σχέσεις του προπονητή της, David Wagner με τον Jürgen Klopp.

Αν, ο Klopp αποφασίσει να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Solanke, τότε σίγουρα θα επιλέξει μια ομάδα, την οποία εμπιστεύεται και στην οποία πιστεύει ότι ο βρει ο νεαρός φορ χρόνο συμμετοχής.

Είναι δεδομένο ότι η Huddersfield θα κινηθεί για την αποκτήση παικτών με δανεισμό τον Γενάρη. Μένει να δούμε αν θα το κάνει και για τον επιθετικό των Reds.

Και η Huddersfield για Solanke.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com